Interrail Španija,Portugalska, Maroko
živ!
vsem se oparvičujem kr nism prej odgovoril sm mel še nekaj na faksu, zaključek (dipl….) pol smo mal popival ta tedn sm bil pa odsoten
sopotnico? nekaj se dogovarjamo ni pa še nič dokončnega….
rent a car se mi zdi da je to kr draga varianta, je pa tud to da v šp kradejo kot srake tak da če avto nekje pustiš ti bodo po mojem vse okol obrnil
zdej so nam v milanu v parkirni hiši vdrli vendar niso mel kej odnest v šp je pa še hujš
no varianta bi bla da bi šli s svojim avtom mogoče bi blo cenejš je pa vprašanje kdo bi dal avto, če bi šli z avtom bi blo fajn če nas bi blo več z izpitom
no če se bi dobli štirje, zakaj pa ne tud je varianrta
se slišva LP jan
ojla!
maš pa velik vprašanj na katera še sam nism mel časa razmišljat dobr bi blo mal pogledat po internetu, lonleyu…. in mal preračunat, zadnji mesc sm mel dost dela tak da se nism ukvarjal s tem
mislu sm da bi šli z interrailom (karta cca 50 000sit)???
če te zanim se kej slišva, upam da bom mel kej informacij čepra težko rečem ker sm spet zaseden
tud teb topel pozdravček jan 😉
full poceni karte za Spanijo dobis na http://www.odklop.com, sicer je let iz Munchna, samo se vseeno tako poceni, da se splaca.
A ze mas vizo za Maroco. Ce ja – kako hitro si jo dobila, ali si sel sam na Dunaj ali ti je to ureduil Kompas ( od srede naprej nimajo vec dovoljenja za urejanje viz za ljudi, ki preko njih nimajo turističnih aranzmajev). Ce je nimas, se pripravi na birokratski sok.
Ce mas kakrsnekoli info o tem kako najlazje do vize ( predvsem ali jo je mogoce dobiti na Spansko – Maroski meji; uradni viri sicer zatrjujejo da ne – oziroma treba je cakati 14 dni) – prosim za predlog.
živjo!
Tud sama grem v zacetku avgusta s prjatlco na portugalsko. A mi lahk prbl. poves, kolk vaju bo stala pot do Portugalske? Namrec midve sva se odlocle za letalo, pa me zanima, ce bi bla varianta z vlakom glede na ekonomicnost s casom bolsa. kr baje rabis cca 3 dni, da prides iz LJ v lizbono, ker ni direktnega vlaka.
cao
Nusha
Ja midva računava, da bo karta stala okol 80000 SIT s tem, da greva midva se v Munchen, Amsterdam, Pariz, Porto, Lizbona, pa če bo čas še Gibraltar, pol pa čez Švico nazaj.
Drugače maš pa cene pa cone na http://www.erazem.net pod vozovnice/inter rail