Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Delo v tujini za mlade

Delo v tujini za mlade

yo!!!
Prosim ce mi kdo lohka kaj pove o tem delu.
Sam nameravam it na irsko tko za 1,5-2 meseca.Sel bi delat in se obenem izpopolnjevel v anglescini.Tako da bi znal tekoce brat,pisat govort pa itak znam.
Zanima me pa predvsem nacin dela (hoteli,pubi,restavracije itd) kok je s tem.

Pred dvema letoma sem bila štiri mesece v Londonu. Tam sem obenem delala in hodila na college. Sama nimam izkušenj z delom v pubih, a v Londonu sem spoznala veliko mladih, ki so delali v barih ali hotelih. Ne vem kako je s tem na Irskem, a v Londonu ni težko dobiti dela – povsod so oglasi in tudi perfektne angleščine ti ni treba obvladati, dovolj je že da se lahko z njimi sporazumeš. Tvoja ideja se mi zdi super in želim ti, da bi jo res izpolnil. Iz lastnih izkušenj ti povem, da je moje znanje v angleščini zelo napredovalo. Veliko govori z ljudmi, saj se ti ne bo nihče smejal če ne znaš super angleško, a tako se najhitreje izpopolnjuješ v znanju jezika. Veliko sreče!

zanima me delo v tujini (predvsem Nemcija) za rok enega meseca.
Prosim za cimprejsnje posredovanje odgovora.
Hvala in lep pozdrav….Loba

Zanimam se za delo v tujini. In sicer enomesecno, ob katerem bi izpopolnila svoje znanje angleskega jezika. Najrajsi v VB ali na Irskem.
Prosila bi za kakrsno informacijo.
Hvala

YO!!!
hope sam se namrec jeseni odpravljam na irsko ce bo vse po planu in sicer prek studentske agencije.Sam nism student.Irska je edina varjanta pri kateri ni nujno da si student.Pogoj je da si star med 20-26 let.

Zanima me kako je z delom v Avstraliji?

draga ana koliko vem potrebujes znanje tujih jezikov npr. nemskega, tezko je gori samo ko se navadis je vredu potreba pe je viza, ker je zelo dosti kontrol glede dela na crno. resno, da te ne poznam, zelim pa ti vso streco!!!!!! ce si iz mb ali drugje mi poslji se kaj o sebi mogoce lahko postaneva prijateljici!! lep pozdrav

Zdravo!
Vem, da je za delo potrebna viza, ampak naj bi obstajale moznosti za delo na farmah oz. plantazah, kjer zahteve niso talo striktne. Vendar bi rada iz prve roke izvedela, ce to drzi. Glede jezika pa mi je cisto jasno, da je le ta prvi pogoj.
Ja, jaz sem iz Maribora. Sem absolventka turizma , ki komaj caka, da pride v Avstralijo. Rada bi ostala malo dalj casa, zato bi rada nasla kaksno zaposlitev, sveda za kratek cas.Ti si ze bila v Avstraliji? Ce si bila bi mi kaksen nasvet prav prisel.
Bodi fajn.
Ana

ok, cisto nic mi ni jasno pri tem delu v tujini…kam moram iti, da bi dobila kaksno informacijo o tem? Rada bi imela ze vnaprej zrihtano sluzbo, ko pridem tja, ne pa da jo iscem sele ko pridem v ciljno drzavo…in sicer za maksimalno tri mesece. Kako je z vizo? poznam nekaj ljudi iz drzav, ki niso clanice EU, in ki delajo v resortih po spaniji,franciji&italiji, ampak je pogoj za delo v teh krajih prihod v pomladnih mesecih, npr aprila. Kar pa je zame casovno neizvedljivo. Torej, hvalezna bom za kakrsnokoli konkretno, uporabno informacijo!Matto napiše:

New Report

Close