Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Dost mam vsega- kam naj grem!

Dost mam vsega- kam naj grem!

Septembra hočem nekam iti za cca 14 dni. popotniško seveda. Kaj mi priporočate?

hm… 14 dni?
Sicilija

Sem ze bila. Hvala
Ampak vseeno bi se rada odljila od Evrope.
In kjer je čim manj turizma!!

Če je pa samo to problem, da bi šla izven Evrope. V bistvu, potem sploh ni problem.
Pojdi v kraj za katerega si slišala samo enkrat. Ali pa na tiswti plac, ki ni v Lonely planet.

Iz Evrope, pa kar za dva tedna. Ja, saj se moraš takoj nazaj obrniti. Tam, kjer ni turizma, tudi s časom bolj težko skozi prideš.
Kakšna Albanija bi bila kar primerna. V dveh tednih jo obdelaš, pa še zelo neevropska je, čeprav leži tukaj.

Zdravo!

Vidm da si zbegana, tko kot sem bil jest par let nazaj.
Ce nimas lih velik popotniških izkušenj, toplo priporočam Turčijo. V 14 dneh lahko narediš en krog čez pol države. Čudovita pokrajina, prijazni ljudje, pa še poceni.

LP Goran

Dobra ideja samo še kakšneg sopotnika najdem, da me li Turki ne ukradejo!

Me vzames s sabo?:)

Ja kam pa greva?

Mogoce Litva, Latvija in Estonija??

ah tja me ne vleče.
Premišljujem pa o Turčiji?

Živio,

Napiši kaj več kako si zamišljaš potovanje, kaj bi si pogledal, približni stroški, način potovanja…

kimberley

Imaš zasebno sporočilo!!

Če rabiš sopotnika se priporočam, vse po dogovoru, mogoce italija ali po jadranski magistali do crne gore in nazaj. Sem iz okolice kranj, 25, pokliči na 041935446 ali 070239105, ali piši na [email protected] pa se bova zmenla
PAPA

hi

jaz razmišljam o Egiptu, nimam sopotnika, torej če te piramide in puščava privlačijo se oglasi.
02 4203156
[email protected]

pozdrav

Martin (20) iz MB

jaz ti priporocam, da vzames v roke en velik globus, ga zavrtis in tam kjer se ti ustavi prst odpotujes ze naslednji dan. tezko je kar tak povedati kam iti. vsaka drzava mi je do zdaj bla na svoj nacin lepa in zanimiva za potovat. upam, da si ze ali pa se bos nasla kaj zanimivega.

Helou Martina,

meni se zdi dobra ideja za 14 dni, skok na bliznji vzhod v Sirijo in Jordanijo. Obe varni za popotnike, obe bogati z svojo zgodovino, mnogo prelepih tock za obiskati, sploh Jordanija.

Veliko srece pri izbiri poti.

Vik.

New Report

Close