velika britanija
karte so najcenej z ryanairom – http://www.ryanair.com iz trsta, celovca ali pa gradca
Cornwall-a ne poznam…
enotedensko potovanje stane toliko kot zapravis. odvisno hoces poceti, lahko pa racunas minimalno 12.000 na dan
cormwal je lep, bil sem tam z avtom, predvsem glej, da boste hodili čimbolj izven večjih krajev. ni tako drago kot je rekel luka, midva sva zapravila manj kot polovico te vsote na dan, odvisno pač od standarda ki ga furaš.
ne pričakuj velikih zabavišč, prej so tam manjše ribiške vasice in klifi. skratka čisto zanimiva pot, menim pa, da ne rabiš več kot 1 teden za ta del
lp
bv
Oprosti, spregledal sem drugi del vprašanja. Jedla sva v trgovini, nekaj v restavacijah, predvsem pa – izogibala sva se Londona in drugih velikih mest. London je dvakrat dražji od drugih mest.
Bistveno vcenejši predeli so Lake district, severna škotska, Cornwall, razlike so relativno velike
Hostli pa pomeni IYHA.
lp
bv
predlagam wales.pa ne zato ker pišem novelistično humoresko z istimi osebami in isto zgodbo / http://www.lordwales.com , 180000 znakov , prva tri poglavja na strani , vse za 200 sit via e – mail /
zato keer je tam ceneje , manj poseljeno, tam živi tudi nekaj ljudi iz balkana , je pokrajina tam zelo podobna sloveniji , zelo slikovita , ogromno gradov , neposeljena obala.
ali pa scotland higlanes.
samo v london ne.razen če nočeete bankrotirati !
lp lord
bojanv…
tistih mojih 12.000 na dan je vkljucevalo avto – glede na to, da je deja napisala, da jo zanimajo letalske karte, sem sklepal, da bo rentala avto ali pa se vozila z javnim transportom, oboje pa v angliji močno podraži zadeve…
tako da bo verjetno cena kar držala
lp, luka
aja b&b je pa verjetno pojstla pa zajtrk, a ne?
Živi se slabše, pa ne samo zaradi Brexita. Saj je v EU in ZDA in drugje isti shi.t. Pač globalisti pritiskajo z davki, cene letijo v nebo, standard pada. Folk nezadovoljen.
Anglija je precej draga, najboljše da jo obiščeš pa vidiš sam kako je. Transport je zelo drag, razen če potuješ z busom. Hrana, obleka mogoče malo ceneje kot pri nas, odvisno kakšno kvaliteto kupiš.
Dežela je pa še vedno čudovita. 🙂 in vredna obiska. Sploh podeželje.