Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Plaža v kampu Mareda pri Novigradu

Plaža v kampu Mareda pri Novigradu

Zanima me, ali je plaža v kampu Mareda plačljiva? Z družino bomo namreč nastanjeni v apartmaju v v neposredni bližini kampa in bi hodili na plažo v kamp, ker je tam menda bolj urejena. Ali katera pozna tamkajšnje razmere? Hvala za odgovor!

ojla

Za tiste, ki so v apartmajih, je plaža v kampu plačljiva…..mislim da 20 kun na dan.
Imaš pa betonski del, malo kamene, pa skale. Na betonski je enih par slamnatih marel, kao za senco.

Za otroke je bolj bogo….vstop v morje je povsod težak…kamni pa skalce, je treba imet neko ubutev za v vodo, vsaj otroci.
Midva – 2 odrasla – hodiva samo na skale, je manj gneče, pa bolj čista voda.
Sva pa drugače v kampu.
Če te še kaj zanima, sem tukaj…..
Pa lep dopust vam želi….jaz tudi pičim dol…še 2 delovna dneva…..

kampistka M hvala za odgovor! Zanima me ali obstaja v bližini apartamjev še kakšna plaža, ki ni plačljiva razen te v kampu? Mi gremo letos prvič na ta konec in sicer 11.08, pa bi bila vesela kakršnekoli informacije. Kako je pa kaj z družabnim življenjem v kampu? Ali se zvečer kaj dogaja za otroke?

Lep in prijeten dopust želim!

So tudi drugje plaže, ki niso plačljive, je pa treba iti kakih 15 min peš ali pa z avtom. V smeri proti Pineti je lepa plaža, kamenje, samo ni sence…..Tudi v s meri kampa Dajla je lepša plaža, senčka se tud najde, samo bo treba z avtom….pol je pa že problem parkiranje, ker je treba plačat, razen če se znajdete. Eni hodijo celo v Novigrad pred hotele, se da priti zraven, brez da se plača, lepo po rivi…ni ograje. Tam je lepa plaža, malo višje travica z drevesi.
A kampu nekih aktivnosti niti igral ni (mini peskovni, kugalnica). kar se tega tiče, je slabo. Je sicer zumba na suhem in v vodi, prav tako aerobika, pa mogoče 1 x na teden kaj za otroke.
Na plaži je 1 restavracija in bar Makuba – tam je 2-3 x na teden muzika. V tej restavracije je ob večerih navadno kaka muzika ali kake igre za otroke…tu sicer nisem najbolj poučena, ker moj otrok ne hodi več z nami na morje, hehehe.

V glavnem nekega hudega dogajanja ni, žal…
Ob apartmajih je en vrtiljak, pa ona napihnjena hiška za skakat, pa trampolin, sladoled, pa fast food, kiosk od pekarne…..
Je tudi market, v katerega ne zaidem niti pomotoma! Slabo založen in drag. Imaš v Novemgradu Plodine, kjer so cene čist ok in zraven Mercator. Ob apartmajih je tudi kafič (ob marketu), kjer lahko spiješ pijačko in dobiš geslo za brezplačen internet. Tu imajo tudi pizze in še nekaj hrane. Ni kdovekaj. Dobre pizze so tik pred kampom na levi, tam kjer je kiosk od pekarne in fast food.
Pred vhodom v kamp je tudi trafika.
To je v glavnem vse, kar je v okviru kampa.

na plažo kampa prideš skozi stranska vrata brezplačno- na levi ali desni strani kampa
dogaja se cel dan, samo ob nedeljah nam dajo mir
zvečer je tudi vedno pestro, za otroke je mini disko v restavraciji…

na plaži v kampu so igrala za otroke in je mini peskovnik z mivko, golf, trampolin, tenis, igrišče z mivko za odbojko, lahko najameš pedalino, motorni gliser…
in vsak dan delavnice za otroke na plaži v senci (razen nedelje)

vstop v morje je v vseh možnih variantah, mi gremo po stopnicih in po ploščah, ki so zaraščene z algami in je občutek, kot bi hodil po preprogi

In na enem koncu kampa je končna postaja vlakca, ki pelje v Novigrad. Lahko se gre pa tudi peš.

New Report

Close