Dopust v Črni gori
Pozdravljena!
Jaz osebno sem iz Črno goro zelo zadovoljna … tja hodim od leta 2003, mislili smo it tudi letos, ampak zaradi službe mojega partnerja ne moremo! Mi smo oz. hodimo v vedno ene in iste apartmaje …. če mi pustiš mail t6i lahko posredujem njihovo tel. številko! Do plaže imaš 100m (prečkaš samo cesto) pod apartmajem imaš pa pizzerije, restavracije …. do centra mesta imaš 10 min huje …. skratka apratmaji so v strogem centru! Ima jih pa starejši možakar, za 5, 4 in 2 osebi, navrhu hiše pa živi on sam! Na dan je 8€+1€ takse, tako da te pride 9€ na dan! Kar se tiče hrane, se ti ne splača nič s sabo nosit, ker je toliko poceni, da nima smisla – npr. pizzerija ki je pod apartmajem – tam dobiš pizzo za 2€, nasproti pizzerije imaš restavracijo, kjer imaš vsak dan tri menije – vedno nekaj na žlico (npr. obara, pasulj, golaž …), potem nekaj iz roštiljade (čevapčiči, pleskavice, mešano na žaru) in pa osnovni meni (pomfri, dunajc, solata, juha), na plaži imaš pa največjo restavracijo ki se ji reče Vila Manojlović …. tuki je pa isti način kot v restvarciji Špar … prideš, vzameš pladenj, pa maš ni da ni … od čuftu, ribe, juhe …. skratka vse + pijača in te pride 3€ ….
Plaže so urejene, ampak če imaš majhne otroke, ti predlagam da se greste kopat v Bečiče … ker je sviž in je 20 min stran, pa vsak dan te vozi vlakec, ki je seveda zastonj!
Če te še kaj zanima mi sporoči po forumu!
Lep pozdrav in upam, da sem ti kaj pomagala!
Lp, ella
ella, prosim javi se mi na [email protected]
Še jaz bi prosila za naslov in telefonsko. A je primerni za družino z dvema malima otrokoma?
A slučajno kdo ve za kake apartmaje za 4 osebe v črni gori??
Če slučajno kdo ve podatke za kaj takega mi naj prosim pošlje na
mail [email protected]
ella tud tebe bi prosla za kake podatke, kak kontakt
Se vnaprej zahvaljujem za kak odgovor !!
Uživajte!!
če ma kdo kakšne kontakte za črno goro, apartma za 2 osebi, naj lepo prosim pošlje na moj mail -> [email protected]
(ella …, če slučajno še sodeluješ na forumu, bi bila zelo vesela kontakta o katerem si na začetku govorila..)
hvala!
ČAU,
a gre letos kdo na dopust v Črno goro, zanima me kakšne so cene in kako kaj zgleda v Herceg Novem ter a ful komplicirajo na njihovi meji.??
že vnaprej zahvaljujem
(ella …, če slučajno še sodeluješ na forumu, bi bila zelo vesela kontakta o katerem si na začetku govorila..)
ali pa vsaj kraj kjer ste letovali
lp
Jaz osebno ne bi rinil v nesrečo, saj razen naravnih danosti, pa še te so že doodobra načeli, Črna gora ne premore drugih kvalitet. Ima pa veliko težav na področju kriminala, črne gradnje na obalah, izpustov fekalij direktno na obale, lenih turističnih delavcev, previsokih cen, odpadkov, pomankanja vode in elektrike in še bi lahko naštevali. Skratka to ni dežela, kjer bi zapravil svoj težko prigarani denar. Pač je tako da imajo res lep kos obale ljudje, ki pa ne znajo skrbeti zase kaj šele za svojo obalo in turiste. Skratka toplo odsvetujem, dežela za mazohiste pač…