Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice motoristka za ture

motoristka za ture

Iščem motoristko za sprva kako dnevno turo, potem kako dvodnevno, in če bi si bila nekako na isti ”valovni”, bi lahko tudi za več dni na jug ali kam drugam. Seveda vsak z svojim motorjem. Za željena okolica Velenja, Koroška, Savinjska. Naj te ne skrbi, nisem divjak, se pa pelem čist lepo tekoče, glede na to, da sem bolj začetnik :).
Pusti meil pa sva na vezi 😉
lp

Živijo,

te mogoče vleče tudi v grčijo?

Lp

Hej
STvar dogovora, le zakaj nebi tudi grčija. Prvo pa kot sem reku, kaka dnevna ali dvodnevna tura, da se malo uskladimo 🙂

Da ne odpiram nove teme se kar pridružim klepetu; torej tudi sam bi si želel družbo motoristke za poletno turo proti jugu; je še kej kakšna za popotovanja ?

Tudi jaz iščem motorista/motoristko za krajša potepanja po Sloveniji…..kasneje kam dlje. Sem začetnica.

lp, A

aaa3 …..oglasi se …. [email protected]

@aaa3 pustiš kontakt?

sem tudi sama začetnica, pa bi šla na kakšen krajši izlet..

Lp

Moj kontakt: [email protected]

Sem motoristka -sopotnica in iščem motorista ki bi bil pripravljen z mano na krajši izlet z motorjem čez vikend. Potovala sem z motorjem kot sopotnica 10 let in pogrešam voznjo z motorjem.

Kmalu se bo začela sezona in družba prav pride za krajše ali pa daljše ture.

Andrej

Pozdravljena, je tole še aktualno? Za izlete po Sloveniji iščem prijetno sopotnico, ki si želi potovati z motorjem.

New Report

Close