najboljša turistična agencija
Še nikoli nismo letovali preko tur.agencij, letos pa se odločamo za takšno varianto.
Pregledala sem en kup katalogov, pa kar ne najdem variante, ki bi mi bila všeč.
Ali ima mogoče katera izkušnje s kako agencijo, kjer ti naredijo dopust po tvojih željah. Da poveš kje, kakšen hotel, kakšno storitev… Da naredijo prav individualen aranžma?
Za predloge vam bom več kot hvaležna! Bi pa šli v Italijo, Španijo, Francijo, mogoče pa tudi v Grčijo.
Seveda obstajajo agencije , ki ti naredijo tudi tovrstne programe,a moraš povedati nekoliko več. Sonček dela korektno in dobro, a mislim, da ni najbolj primeren za tvoje želje. še enkrat poudarjam, imam dobro mnenje o njih, vendar,…
To ker ti imenuješ dopust po tvoji želji, imenujejo agencije individualni aranžma.Odvisno,kaj želite -če gre samo za lokacijo, hotel,storitev,…potem je to zelo enostavno storiti.Če pa gre za kakšne dodatne vsebine( individualni prevozi, ogledi,…)zadevo nekoliko spremeni.Predvsem pa poišči organizatorja potovanj, ne pa samo preprodajalce izletov ( npr.Ilirika).
Recimo / Če bi šli v Grčijo ( Kikladi) je zelo zanesljiva in dobra agencija Atlas.
Težko je svetovati tako na slepo,..
Že kar nekaj let potujem preko tujih organizatorjev. Vse je isto, kot v SLO. Bukiram pa kar preko Neta.
Lahko pa tudi preko Sončeka, kjer ti vse porihtajo (Gulet, 12Fly, ITS, ITS Billa, Neckerman,…).
Vedno se bo pa našel nek tip, ki ga je nekaj zmotilo na potovanju in sedaj krivi ves svet, da so mu pokvarili drago plačan dopust…
Ja ljudje bi se morali zavedati da če plačajo FUUUUUL ugodnoi ceno in je vse FUUUUUL poceni tudi dobiš toliko.Prav tako moraš za tujino pač plačati lepo ceno, da si zadovoljen če pač pričakuješ malo več.Veliko pa jih gleda najcenejše varjante potem pa mislijo da bodo dobili oh in sploh razkošje in potem pljuvajo po agencijah ne povedo pa da so vplačali hotel z dvemi ali tremi zvezdicami. Mi že vrsto let dopustujemo preko sončka in do sedaj še nismo bili razočarani
Tud hotel z dvemi ali tremi zvezdicami je lahko (preverjeno večkrat) čisto v redu. Seveda je pa odvisno, kaj človek pričakuje. Nam pomeni hotel predvsem prostor za prespat. Pomembno, da je čisto in urejeno in da dobiš zjutraj zajtrk. Ne potrebujemo nobenega razkošja, nekih animacij in kar je še takega, ker si vse organiziramo sami. Zato smo že nekajkrat šli na razne last minute poceni variante in je blo zmeraj OK. Ker smo si sami tako naredili.
Če gre pa nekdo ležat na hotelsko plažo ali hotelski bazen, potrebuje pa najbrž kaj več? In tu najbrž res drži, malo dnarja, malo muzike …
Jaz lahko odsvetujem samo Intelekto, ker vem kako deluje poslovanje in kakšno je vodstvo (lastnik). Gledam s strani odnmopsa, pa tudi s strokovne plati, kar pač tak način vodenja ne more prinest ničesar dobrega. Ok je po mojem Palma, pa dostikrat kaka manjša turistična agencija, kjer se malo bolj potrudijo.
Toplo priporočam (in vsi znanci, ki jih poznam) agencijo Neptun iz Jesenic. Imajo super spletno stran, servis več kot profesionalen. Fanta, ki delata, imata ogromno izkušenj, veliko potujeta in se res zavzameta. Obvladajo tudi zahtevnejša sestavljena potovanja. http://www.gta-neptun.si
V kolikor vas zanimajo izleti po Primorskem, se priporočamo – www.autentica.si[/url]
Izleti[/url] za skupine
Izleti[/url] za kolektive
Pohodi in kolesarski izleti[/url]
Avanture[/url]
Izleti[/url] z ladjico
Kulinarična doživetja[/url]
Lep pozdrav s Primorske,
Moja znanka je bila z agencijo Oskar med novoletnimi prazniki v Etiopiji. Katastrofa, zanič in umazane namestitve, pravzaprav so ves čas iskali zdravnike, saj je bilo ogromno ljudi bolnih. Nadvse ogorčena, saj je bila pripravljena na slabe hotele, to pa je bilo daleč od standardov. Tako je, Oskar vse zaračuna, daje pa malo, na kvalitet pa sploh ne.