Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice najboljša turistična agencija

najboljša turistična agencija

Še nikoli nismo letovali preko tur.agencij, letos pa se odločamo za takšno varianto.
Pregledala sem en kup katalogov, pa kar ne najdem variante, ki bi mi bila všeč.
Ali ima mogoče katera izkušnje s kako agencijo, kjer ti naredijo dopust po tvojih željah. Da poveš kje, kakšen hotel, kakšno storitev… Da naredijo prav individualen aranžma?

Za predloge vam bom več kot hvaležna! Bi pa šli v Italijo, Španijo, Francijo, mogoče pa tudi v Grčijo.

Jaz sem zadovojna z Sončkom v Mariboru

Seveda obstajajo agencije , ki ti naredijo tudi tovrstne programe,a moraš povedati nekoliko več. Sonček dela korektno in dobro, a mislim, da ni najbolj primeren za tvoje želje. še enkrat poudarjam, imam dobro mnenje o njih, vendar,…
To ker ti imenuješ dopust po tvoji želji, imenujejo agencije individualni aranžma.Odvisno,kaj želite -če gre samo za lokacijo, hotel,storitev,…potem je to zelo enostavno storiti.Če pa gre za kakšne dodatne vsebine( individualni prevozi, ogledi,…)zadevo nekoliko spremeni.Predvsem pa poišči organizatorja potovanj, ne pa samo preprodajalce izletov ( npr.Ilirika).
Recimo / Če bi šli v Grčijo ( Kikladi) je zelo zanesljiva in dobra agencija Atlas.
Težko je svetovati tako na slepo,..

Sem ravno lani spraševala in so mi na Intelekti rekli, da naredijo tudi individualen aranžma, če ga nimajo v ponudbi.

LP

Samo ne preko Sončka. Z njimi smo imeli mi in ostali, ki smo šli v Tunizijo pravi pekel. Jaz sem vzela poravnavo, ostali se še vedno tožarijo.

Seveda bo vsaka agencija obljubila vse “živo”, stranke pa ja ne bo nihče izpustil iz rok, a ne! kakšen bo pa ta “izdelek” je pa vprašanje.

Že kar nekaj let potujem preko tujih organizatorjev. Vse je isto, kot v SLO. Bukiram pa kar preko Neta.

Lahko pa tudi preko Sončeka, kjer ti vse porihtajo (Gulet, 12Fly, ITS, ITS Billa, Neckerman,…).

Vedno se bo pa našel nek tip, ki ga je nekaj zmotilo na potovanju in sedaj krivi ves svet, da so mu pokvarili drago plačan dopust…

Ja ljudje bi se morali zavedati da če plačajo FUUUUUL ugodnoi ceno in je vse FUUUUUL poceni tudi dobiš toliko.Prav tako moraš za tujino pač plačati lepo ceno, da si zadovoljen če pač pričakuješ malo več.Veliko pa jih gleda najcenejše varjante potem pa mislijo da bodo dobili oh in sploh razkošje in potem pljuvajo po agencijah ne povedo pa da so vplačali hotel z dvemi ali tremi zvezdicami. Mi že vrsto let dopustujemo preko sončka in do sedaj še nismo bili razočarani

Tud hotel z dvemi ali tremi zvezdicami je lahko (preverjeno večkrat) čisto v redu. Seveda je pa odvisno, kaj človek pričakuje. Nam pomeni hotel predvsem prostor za prespat. Pomembno, da je čisto in urejeno in da dobiš zjutraj zajtrk. Ne potrebujemo nobenega razkošja, nekih animacij in kar je še takega, ker si vse organiziramo sami. Zato smo že nekajkrat šli na razne last minute poceni variante in je blo zmeraj OK. Ker smo si sami tako naredili.
Če gre pa nekdo ležat na hotelsko plažo ali hotelski bazen, potrebuje pa najbrž kaj več? In tu najbrž res drži, malo dnarja, malo muzike …

Jaz lahko odsvetujem samo Intelekto, ker vem kako deluje poslovanje in kakšno je vodstvo (lastnik). Gledam s strani odnmopsa, pa tudi s strokovne plati, kar pač tak način vodenja ne more prinest ničesar dobrega. Ok je po mojem Palma, pa dostikrat kaka manjša turistična agencija, kjer se malo bolj potrudijo.

Jaz sem bila pa izjemno zadovoljna z agencijo Avstral-Azija, ki so tudi znani po tem, da delajo aranžmaje po meri.

@ninaaaa

kaj je pa bilo??? poravnava, tožarijo??? hudo zaskrbljujajoče besede

hvala na odgovoru

Meni so najbolse agencije intelekta, last minute, marcopolo in last minute.

Jaz sem bila zelo zadovoljna s tuš potovanji, z njimi sem šla v tunizijo, imajo pa tud ful ostalih opcij (turčija, grčija, španija, itd.). Skratka, mene so pozitivno presenetli, nimam nobene pripombe, nastanitev je bila takšna kot je treba, organizacija in odnos tudi.

Definitivno Nasmeh. Razmišljam o Tasmaniji za 3000 € / 17 dni.. Sam ne bi mogel ceneje. Imajo dobre destinacije. Pa dobre izkušnje od prejšnjič – Islandija.
Opazil pa sem, da je v tej krizi malo manj potovanj v tiste konce razpisanih, posebno po dobrih cenah…

Toplo priporočam (in vsi znanci, ki jih poznam) agencijo Neptun iz Jesenic. Imajo super spletno stran, servis več kot profesionalen. Fanta, ki delata, imata ogromno izkušenj, veliko potujeta in se res zavzameta. Obvladajo tudi zahtevnejša sestavljena potovanja. http://www.gta-neptun.si

V kolikor vas zanimajo izleti po Primorskem, se priporočamo – www.autentica.si[/url]

Naši izleti[/url]:

Izleti[/url] za skupine
Izleti[/url] za kolektive
Pohodi in kolesarski izleti[/url]
Avanture[/url]
Izleti[/url] z ladjico
Kulinarična doživetja[/url]

Lep pozdrav s Primorske,

Jernej Frank | Turistično razvojna agencija Autentica Enodnevni in večdnevni izleti po Sloveniji www.autentica.si

Pozdravljeni,
letos bi se rada z mojo družino odpravila nekam na Hrvaško za 1.Maj, a mi kdo kakšno idejo, kdo kej predlaga, rada bi da bi bile delavnice za otroke, a je že kdo kaj zasledil, jaz še namreč nisem.
hvala za pomoč
Mojca

Agencij je malo morje…najbrž ima vsak kraj kakšno manjšo in se trudijo..nekako pa sam vedno izbiram te večje…največkrat tradicionalni Kompas…do sedaj (skoraj vsako leto 2x dopust, letalske karte mi urejajo…), vse pohvale….seveda pa so še druge

Sam imam pozitivne izkušnje s turistično agencijo Potuj nekam – http://www.potujnekam.com/[/url].
Kadarkoli smo šli z njimi smo bili z vsem zadovoljni in tudi cene niso bile pretirano visoke.

Zelo slabe izkusnje s turisticno agencijo OSKAR.veliko denarja malo glasbe,ob pritozbah pa zelo aroganten odnos.mocno odsvetujem potovanje z njimi!!!

Moja znanka je bila z agencijo Oskar med novoletnimi prazniki v Etiopiji. Katastrofa, zanič in umazane namestitve, pravzaprav so ves čas iskali zdravnike, saj je bilo ogromno ljudi bolnih. Nadvse ogorčena, saj je bila pripravljena na slabe hotele, to pa je bilo daleč od standardov. Tako je, Oskar vse zaračuna, daje pa malo, na kvalitet pa sploh ne.

Če ne želiš nekih sestavljenih aranžmajev, je odlična izbira STA potovanja, kjer ti bodo uredili vse do najmanjše podrobnosti. Seveda ne bo to Grčija ali Tunizija za 400€, če si pa želiš to potem izberi Relax. Je pa zelo pomembno, da veš kaj želiš, v nasprotnem primeruboš dobila povprečno ponudbo…

Ali ima kdo kakšne izkušnje z agencijo Belmondo?

New Report

Close