Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Anja-vabila

Anja-vabila

Ojla, Anja!

Imam eno vprašanje zate: no, če je papus papir tisti prosojen papir, me zanima s čim ga boš nalepila na šeleshamer. Jaz imam namreč tako zamisel za najina vabila, če jih bom delala sama: na en barvast ali naraven papir bi nalepila malo manjši prosojen papir, na katerem bi bilo natiskano vabilo – no, in ta prosojen papir mora biti z nečim nalepljen na drugega, pa ne vem s čim, da se lepilo ne bo videlo. Če bi kaj nalepila na robove, je to ogromno stvari, saj trabim za vsako vabilo 4. A sem zakomplicirala? No, upam, da razumeš, kaj mislim? Potem bo to vse skupaj zvito v rolo in zavezano z vrvico – brez kuverte.

Hvala.
Lp, Ajs

HOJ!

Ja tudi jaz sem do danes mislila da je papus papir pa je PAUS papir.
Jaz bom naredila tako ali tako:
Ali bom naredila z luknjačem eno luknjo na pus papir in nato položila na šeleshamer. Tam kjer je luknica bom dala lepilo in nanj bom pritisnila mašnico ali pa bom nalimala vlito vrtnico.
Papus papir bom dala tako da bo recimo zgornji rob na rdečem papirju 0,5 cm in spodnji nekje 3 cm in potem bom spodnji rob porisala s srebrno konturo ali pa bom naredila odtiske s šablono kak vzorec. Za šablono moram it vprašat v LJ v Prometej.

drugo možnost pa sem dala da bom po robu paus papirja nanesla rdeči tekoči lim z bleščicami in okrasila isto.

Ne morem se še odlošit.

Anja

New Report

Close