Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka moja poročna obleka

moja poročna obleka

Živjo !

Mene pa zanaima, če si je katera dala poročno obleko sešiti in kakšne izkušnje imate s tem. Na internetu sem našla veliko naslovov kje jih šivajo, ampak zraven pač ne piše kje dobro naredijo, pa če ti tud kej svetujejo.Jest bi namreč rada zelo preposto, vendar elegantno obleko, ki bi jo mogoče še kdaj lahko oblekla. Pa mogoče veste kje se da kakšen lep blago dobit, pa kakšne so kej cene takega šivanja.

lp, Tina

Če si z Gorenskega konca lahko zelo lepa blaga dobiš v Gramatexu v Zgoši pri Begunjah…Tudi sešijejo jo lahko tam..obleko namreč 🙂

Točno tako obleko sem si želela tudi jaz. Elegantno, ne načičkano, brez volančkov, napihnjenih rokavov, mašnic,… Obleko sem naročila pri Barbari Plavec (butik ima v WTCju). Malo manj kot 2 meseca pred poroko sem se oglasila v butiku in ji povedala kaj hočem in pri njej izbrala tudi blago. Ona je potem obleko narisala in izračunala okvirno ceno (75.000 SIT). Ker se mi to ni zdelo predrago, mi je vzela še mero in čez kakšne 4 tedne sem prišla na pomerjanje. Na tem pomerjanju obleka je še zelo grobo izdelana, tako da sem lahko predlagala še kakšno spremembo. In pet dni po pomerjanju je bila obleka gotova. Točno takšna, kot sem si jo želela in niti ne zelo draga (izposoja obleke v Ljubljani pride okoli 60.000 SIT). Tako, da ti Barbaro Plavec res priporočam.

Pa še to – celo vsoto za obleko plačaš ob prevzemu. Če ti obleka na koncu ni všeč, ti je ni treba kupiti.

lp!

Ker sem sama malo bolj močnejše postave mi bo mami sama sešila obleko. od bratove punce mama je kreatorka in mi bo vzela mere in naredila kroj.

Ali veste kje bi dobila kakšen poročni blago peščene barve.

Anja

Jaz grem jutri v Gramatex po blago za poročno obleko in vam bom poročala o izbiri in cenah. Obleko mi bo pa šivala Jana Pirečnik iz Šoštanja ( 3. mesto za obleko za Miss Slovenije 2002).

Se beremo jutri!

lp Vesna

Oj,

jaz sem se poročila lansko leto in dala obleko sešit šivilji. Glede na to da želiš preprosto obleko brez raznih volančko itd., ti jaz svojo obleko prodam po resnično ugodni ceni. Ampak o tem ne bi govorili tukaj, lahko me kontaktiraš na moj mail. Obleka je snežno bela in popolnoma preprosta pa kljub vsemu še vedno lepa.

Sem iz Gorenjske natančneje iz Kranja, lahko se oglasiš kadarkoli in obleko prideš tudi pogledat. Aja saj res pa upam da se poročiš poleti, kajti moja obleka je primerna samo za poleti.

LP, Andreja*

živ andreja! jaz obleko že imam rezervirano v mod artu…mogoče jo pa rabi katera druga…
drugače sem pa jaz tudi iz kranja in tvoja obleka mi vrjetno ne bi bila prav, ker sem zelo izven mer 🙂 181 visoka, pa tut kil nimam ravno malo 🙂

čau bau!

No, včeraj sem bila v Gramatexu v Zgošah in nisem nič kupila. Imajo kar precej blaga ampak so nekatere cene prav astronomske. Šantung svilo imajo v vseh mogočih barvah po 7.000 sit/m, če pa je vezena pa 10.000 sit/m. Saten je po 5.700 sit/m. Imajo veliko čipk. Veliko je tudi blaga pošitega z bleščicami in perlami ampak je cena okrog 40.000 sit/m. Sem našla tudi blago za 110.000 sit/m!!! Skoraj me je kap.

Aja, na vse cene imajo 20% popust.

Jaz se v soboto odpravljam v Italijo. Mislim, da bom tam našla kaj primernega in definitivno ceneje.

lp Vesna

hehe ja drago pa imajo…mislim ta ta fina blaga so kr nora ja…jaz sem tudi hotela po meri obleko pa sem potem zračunala da me ceneje pride če si jo sposodim!

Živjo Vesna !

Mi lahko prosim sporočiš kako je v Italiji, ker tole v Zgošah je pa res mal preveč.

lp, Tina

V soboto zvečer ti sporočim kako je bilo v Italiji. Drž pesti da bom kaj našla! Ker če v Italiji nič ne najdem se mi bo pa res zmešalo.Sploh ne vem kaj bom potem.

lp Vesna

Soory ampak kje so te Zgoše!?

TO JE ENA MALA VASICA OB BEGUNJAH NA GORENJSKEM

Tina in vse ostale bodoče neveste!

Pa sem se vrnila iz Italije. Kupila nisem NIČ! Ampak ne zato, ker ne bi bilo izbire.

Imajo veliko svile ali mešanice svile in bombaža (šantung oz. tako debele) od 15 do 25 evrov, satena in ostalega materiala primernega za poročno obleko od 7 pa do 30 evrov. Izbira je res velika, vendar po 15. marcu dobijo nove pošiljke blaga in takrat bo še več svetlih barv.

No, pa naj še povem zakaj nisem nič kupila (da ne boš mislila kako hvalim izbiro prišla sem pa nazaj praznih rok). Najprej sem si izbrala prečudovito šantung svilo v svetlo sivo ciklamni prelivajoči barvi in zraven za kombinacijo prosojno svilo z bleščicami. Potem pa smo iskali še blago za ženinovo obleko in ni bilo nič kar bi pasalo (ker je svila ena taka “čudna” barva), zato se nisem odločla za nakup. Ko sem že tretjič pregledala celo trgovino sem zagledala super blago v smetanasti barvi iz katerega bi lahko imela obleko oba – jaz in ženin (to sem si vedno želela), vendar so ga imeli premalo. Upam, da bom po 15. marcu imela več sreče.

Aja, vse to velja za trgovino Emporio v mestu Ronchi (takoj zraven tržaškega letališča).

lp Vesna

Ali je katera dala obleko šivat v Gramatexu? A lepo zašijejo, kakšna je pa cena? Jaz se namreč poročim sredi maja in bi rada imela ful seksi kostim v umazano roza barvi. Ful me matra da bi imela hlače, da bom mal drugačna!

New Report

Close