Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Gostilna Lovor

Gostilna Lovor

Lepo pozdravljeni vsi skupaj!

Ravnokar sem brala vaša mnenja o gostilni Lovor in drugih gostilnah v okolici Grosupljega. Totalno sem zmedena zdej. S fantom imava rezervirano gostilno Lovor za maja in zdej naju skrbi, da nisva mogoče narobe naredila. Nama so bili ful všeč, ko sva šla tja pogledat – prijazni, zdelo se je, da vedo kaj delajo. A mi lahko se kdo zaupa kaksno izkusnjo z njimi, če ste že bli tam. Hvala vsem. Barbara

Znanci so bili tam na praznovanju rojstnega dne in so se lastniki pritoževali, da otroci ne morejo spat, ker je muzika preglasna?!? Upam pa da veš, da so/bodo (ne vem natančno) zdaj lastniki dali gostilno v najem in bo lastnik drug. Hrana je pa menda zelo dobra in postrežba tudi.

Jest sem bla tam na eni poroki, pa mi je blo zelo všeč, hrana in postrežba super, tako da se ne sekirat. Kar pa se tiče muzke, da je preglasna, se pač zmeniš z bendom, da dajo mal manj potiho. Da te malce razvedrim, povej kako glede priprav, a sta že vse uredila, ali imaš obleko, kje si jo izposodila si, ker jest mam probleme z obleko, ker sem mal manjše rasti, pa nič ne dobim. Kolk svatov bosta mela, al bodo sami mladi, ker jest bom povabila samo najine skupne in ostale prijatelje, brez žlahte.

Skratka, ne brini se, glede gostilne, razen če so spremenili lastništvo gostilne, da je drug lastnik slab …LP Natalija!

Hvala obema za odgovor. Natalija glede tvojih vprašanj pa:
poročiva se 17. maja in glede priprav sva že kar daleč. Drug teden greva še k župniku, pol je pa glede teh datumskih priprav urejeno. Da te potolažim, jest sm velika 1,56 pa sploh ni blo problema. Bla sem v Mod artu in v Krinolini, pomerla sem veliko oblek in si bla v večini všeč. Končno sem jo izbrala v Krinolini. skrajšali jo bodo in mi jo prilagodil. Komi čakam, da jo oblečem. Prejšn teden sm si pa še ene ful luškane čeveljčke kupla.
svatov bova mela ok. 70, različnih starosti, ker bo žlahta tud zraven. Kako si ti žlahti povedala, da jih ne bo zraven?
Dej še ti povej glede priprav: kdaj, kje, kok deleč sta že…
Lp Barbara

No, potem bom tud jest kej dobila zase za oblečt. Midva se pa poročiva 28. junija, ohcet bova mela Pri Japu, vem, da je gostilna v redu. Glede žlahte, pa je tako, da jim nisem še povedala, sam staršem, da pač ne bi rada žlahte, ker ni blu interesa že ko se je ženu brat. Pa še mal čudn so, no ja…Civil poroka pa bo na Otočcu, sam nisva še nič rezervirala, ker mava še neki časa. Lp in se kej formamo še, N.

Bravo Nataljija, super odločitev glede kraja fešte. Super kraj, odlična hrana, super prijazno osebje in odličen ambient. Boste v gostilni ali pod kozolcem?
Aja, pa še poceni. Nas je prišlo za 100 ljudi s pijačo vred (belo vino so štajerci pripeljali s seboj, mi smo rdečega tudi misli, pa so imeli svojega full dobrega), cca 300 tisoč. Poceni.
So imeli pa eni kolegi v eni gostilni prej (v gostilni Štorovje), tam je pa full grozna kelnarca, ki je uničla že dost ohceti, povprečna hrana in za 75 ljudi so plačali 450 tisoč.

Samo za primerjavo!

Hojla!
Zanimivo. Midva se pa nisva za Japa odločila, ker je mel tam ze tok kolegov poroke, da sva hotla midva mal drugač. Bova pa zdej živela sam par kilometrov stran od tam. fant je z unga konca jest pa pridem zdej k njemu.
Baje je tam kar dobro, odvisno kako se zmeniš. Lepe priprave pa kej se oblasi!
Barbara

New Report

Close