Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka barvna usklajenost

barvna usklajenost

Imam en majhen problemček, ki niti ne vem, če je problem.

Sedaj je že čas, da naročiva vabila, pa se nama je ustavilo, in sicer. Rada bi imela vabila in potem zahvale v enakem stilu, no to mislim, da v poročenm kotičku ne bo problem. Ampak

Naročila bi tudi konfete in pa poročne šopke za svate. Ko se kje zanimam za konfete, me vedno vprašajo kakšen šopek bom imela, kakšne rože bodo v poročnem šopku, jaz pa tega še točno ne vem.
Je pa vsekakor dobro, da se šopki za svate in konfeti usklajeni. No saj za konfete je še čas, ampak vabila bi pa že morala naročiti. Ampak tudi vabila bi zelo rada, da so barvno usklajena. Kakšne so vaše izkušnje s tem?

Urša

odloči se za šopek pa bo vse jasno…zakaj se pa ne moreš odločit?

Saj ne da se ne morim odločit, ampak nisem še uspela priti v kontakt s cvetličarko, tako, da se še nisva dogovorili.
Rada bi, da mi je šopek všeč, ampak tudi bi rada, da bo take barve, da bo vse skupaj lepo izpadlo na slikah.
Kakšnega boš imela ti?

urša

ja, midva imava tud nekaj zapletov glede barvne usklajenosti…namreč moja obleka je krem barve in ima na krilu ene par zlato-rumenih vrtnic. pa ne vem, kaksen sopek bi najbolje pasal zraven… meni so zelo vsec bele kale, sam se bojim, da ne bi pasale na mojo obleko. se mi zdi, da je kala taka ful elegantna roza, ki pase bolj na ozke obleke… no, v glavnem, mislim, da bom imela v sopku temno rdeče vrtnice. problemcek je nastal, ker nama vabila z vrtnicami v porocnem koticku niso bila vsec…so nama pa bila zelooo vsec vabila s kalo. ful lepa. in sva jih kar narocila. tako, da bova zdej naredila takole: celo slavje bova razdelila na tri tematske dele. vabila, zahvale in konfeti: kala na krem podlagi. sam porocni obred: v sopku rdece vrtnice in po tleh posuti listki rdecih vrtnic, svatje naprsnike z rdecimi vrtnicami. po obredu vrzem sopek in se zacne zadnji del, bolj sporscen…v restavraciji ne bova imela sopkov, ampak bodo na mizah nakljucno razporejeni cvetovi ivanjscic. in tudi na torti bodo ivanjscice… kaj menite? ali bi bilo bolje, da imava povsod kale? tudi v sopku in nato v restavraciji?

mojca

Ja ne vem kaj naj ti rečem. Tudi jaz še ne vem. Sicer so tudi meni všeč rdeče vrtnice, ampak sem nekej prebrala in se tudi prepričala na lastne oči, da rdeče oz,. bordo rože ne lepo izpadejo na slikah. Preveč temno je. Všeč mi je belo rumena kombinacija, ali pa kaj na roza ali marelično.

Mislim, da bova tudi midva šla danes v poročni kotiček naročiti vabila, taka ki nama bodo všeč, potem bova pa videla kako in kaj naprej.

Pozdravček od Urše

najna rdeča nit poroke bo dejansko rdeča 🙂 tako bo moj šopek iz rdečih vrtnic in bršlana narejen kot žezlo, imela bom rdeče čevlje in moj desc rdeč lajblč in kravato….tudi na vabilih ki jih bova izdelala sama bo naslikana rdeča vrtnica, svatje bodo dobili rdeče naprsne šopke in na avtomobilih bodo rdeče rože….torta bo bela z rdečem okrasjem…in tudi v gostilni se bom dogovorila da bodo recimo serveti v rdeči barvi, jaz pa bom poskrbela da bo po mizag bršlan in rdeči cvetni lističi pa svečke….

lp, lara

Meni pa rdeča barva ni najbolj všeč. ker ne izpade lepo na slikah.
Raje bi belo, roza ali marelično. Se bom danes ali jutri dogovorila s cvetličarko, pa bo rešen problem.

urša

men je pa všeč da iostopa in ker mam dobrega fotografa si to tudi lahko privoščim, ker vem da bo dobro izpadlo

Ojla!

No, pri nama je takole: moja obleka je šampanjec barve, rože bodo pa nekaj nežnega: bele, sv.roza ali krem vrtnice – kakšne bodo, bo odvisno od njegove srajce – če bo dobil kakšno lepo roza, bodo tudi rože roza. Tudi za vabila sva mislila, da bodo v nežni barvi – vendar nama je ful všeč paus papir, ki pa na belem ali krem papirju in z zlatim tiskom deluje preveč bledo – no, zato sva se odločila za vabila in zahvale v bordo barvi, ostalo pa v nežni. Se mi ne zdi tako zelo pomembno, da se vabila skladajo z rožami in obleko – tako ali tako jih bodo dobili že 3 mesece pred poroko in bodo do nje že pozabili, kakšna so bila (al, pa ne?)…

Lp, Ajs

New Report

Close