Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka torta

torta

Kje jo boste naročile in kakšno?
Poznate kakšne linke s tortami?

moja bo 3 nadstropna bela z rdečimi vrtnicami, okusi skutina, čokoladna in jagodna….naredila mi jo bo pa ena slaščičarka doma

midva sva jo narocila pri Hvasiji. bo 4-nadstropna: torta iz svezih jagod s čokoladnim biskvitom, nato bo lahka cokoladna torta, nato bodo banane s cokoladnim biskvitom in na vrhu se enkrat jagode s cokoladnim biskvitom! so bili zelo prijazni in profesionalni… smo se pogovarjali pol ure in nato prisli do zmagovalne kombinacije. zelo priporocam, tukaj je pa se njihov link http://www.hvastija.si/

naja

Midva sva jo naročila v Kraljevem mignonu v Šenčurju pri Kranju. Od tam ti jo pripeljejo v gostilno, kjer boš imela svatbo, tka da se ti ni treba ubadati s transportom. Bila je bela, trinadstropna, okrašena z belimi pravimi vrtnicami, čokoladna in sadna, zelo okusna. Sedaj večkrat tam naročiva torto tudi za druge priložnosti.

Urša

Ojla, Urša!
A mi lahko prosim poveš, a ima ta Mignon slaščičarno v Šenčurju ali samo pečejo torte za na poroke? Sem gledala po revijah in se mi zdi lepa – ampak, saj veš, moj dragi jo mora tudi pokusit. Meni pa tako ali tako kupljene torte niso dobre. Danes sva bila npr. v Carnioli, a je rekel, da je zanič….

Pozdravček, Jasna

V Šenčurju samo pečejo torte, tko da tam lahko samo vidiš oblike, drugače pa bo najbolje da jih pokličeš (lastnica je zelo prijazna) in ti bodo povedali kje lahko poskusiš nijihovo torto. Vem da so njihovce torte imeli v slaščičarni Homan v Škofji Loki. Tel kraljevehga mignona:04/251-61-7. Pa še to, tam lahko naročiš tudi vse drobno pecivo.

Lep pozdrav, Urša

New Report

Close