obekica-dojenček
najina punčka je bila na najini poroki stara 14 mesecev. odvisno je, kakšno oblekco hočeš. če hočeš tisto “malo nevestico”, si jo sposodi. naša je imela lepo svetlo modro oblekico z naramnicami, zraven pa svetlo modro majčko (oboje sem kupila v benettonu) in je bila prav lepa. ne vem, naša je bolj divjak in bi bila hecna v “poročni” oblekci, pa še meni ne bi bila tako zelo všeč. saj se mogoče hecno sliši, ampak pomisli, kaj bi ji bolj pasalo.
srečno in lp
urša
Oj!
No, tudi na najini poroki bo najin mali sonček: fant takrat star 16 mesecev, kar se mi zdi še težje glede obleke. Lahko ti pa svetujem le, da počakaj z nakupom do konca, da boš videla kakšno bo vreme. Jaz sem mu namreč lani za krst kupila srajco s kratkimi rokavi, ker smo ga imeli 11.8., potem sem šla pe en dan prej kupit še jakno, ker je blo ful mraz.
Sicer pa tudi najin mali ne bo v kakšni klasični obleki s kravato, ampak najbrž kakšen komplet 3/4 hlače+srajca – v glavnem nekaj frajerskega…Tako ali tako bo najbrž kaj kmalu ves umazan – sploh če bo v bližini kak pesek.
Lp, Ajs