Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka zlatarna Damiani

zlatarna Damiani

Ali mogoče veste koliko stanejo prstani pri njih??????

Edita,

jaz sem naročil prstan pri Damianiju. Mogoče so cene malo dražje, gospa pa je zelo prijazna in ti svetuje! Imajo vse možne izbire v vseh varijantah belega in rumenega zlata, platino pa odsvetuje!

Za moj prstan bova dala 84000 SIT, imaš pa še 5% na gotovino! Je pa navadna rinka, malo debelejša, vendar ne preveč, ker imam ful tanke, iz belega zlata, 18karaten (pri njih ni 14 karatnih), imela bom pa še 0,7 briljant, kar stvar še najbolj podraži!

Pojdi pogledat, saj ti ni nujno kupiti! Jaz sem bila ful navdušena in nisem nič premišljevala. Dati pa moraš 20% are, da ga pol res prideš iskat.

Še to, vsi prstani pri njih so brez niklja (mislim da), ker je menda 80% žensk na nikelj alergičnih (črno-rdeči uhani, prstani …) pa v Italiji je nikelj prepovedan in ga tako oni ne uporabljajo!

Pa punce, prosim, ne me napasti kako brez veze je kupovat tako drag prstan pa še z briljantom … Midva bova imela celo poroko bolj skromno tako da si to lahko privoščiva pa še prstan je tak kot sem si ga želela! Pa ni kičast!

Lp

daj, daj 84.000 pa res ni tako drago. Če hočeš imet nekaj posebnega, so nad 200.000, pa do neomejeno. Za ta denar imaš vrjetno čisto normalen, daleč ne predrag prstan. Tako da se punca res ne obremenjuj, če bi govorili o snobizmu, je tvoj prstan daleč prepoceni…

Lepo da tako misliš! Midva sva sicer res imela budžet 200000 SIT za prstan pa mi žal noben tako drag ni bil všeč, pa še z lučjo bi ga mogla iskat! Ko sem vprašala za platino mi je pa odsvetovala, ker je baje ful mehka (nisem prepričana da je res to rekla), je pa cc 50% dražja od belega ali rumenega 18 karatnega zlata!

P.S.
200000 SIT budžeta za prstan je blo zato ker nisva imela pojma koliko so poročni prstani!

Lp

Koliko bosta dala za “možev” prstan?

Midva bi rada takega, da bi bila v kompletu.

Bom si šla pogledat!

Glede cene, res ni poceni. Ampak pomisli, da ga boš nosila skoraj celo življenje.
Potem pa ga bo dobil kakšen tvoj vnuk.
Vsaj pri nas je taka navada.

Midva sva prstana kupila pri Malalanu, iz belega zlata, 18 karatov, brez niklja, moj je z briljantom, cca. 100.000 sit.
S platino pa je tako: je zelo trda kovina, ki ima zelo visoko tališče. V Sloveniji take kovine ne morejo taliti in tako popravljati prstanov. Samo zato jo odsvetujejo.
Jaz osebno nisem bila zadovoljna z informacijami v Damianiju. Ko sem bila v brusilnici diamantov v Amsterdamu, so mi svetovali, da mora biti briljant v beli podlagi, torej belo zlato. Rumeno zlato menda prikrije lesk tega dragocenega kamna.Gospa v Damianiju se ni strinjala. Ko sva povprašala o certifikatu za diamant, je gospa rekla, ja da ga lahko napiše na račun. Lepo prosim, jaz hočem ta pravi certifikat! Za to ceno že. Pri Malalanu sva dobila vse to.

Edita,

če sprašuješ mene glede prstana za ženina, ga ne bo imel! Tak, ki bi bil v kompletu z mojim je pa mislim da okrog 40000 SIT! Je popolnoma enak le brez kamna je!

Pa pozabila sem napisat tudi to da imaš garancijo neomejeno!

Lp U

New Report

Close