frizer-cvetličarna
Prosim pomagajte!
Maj se že kar nevarno bliža, jaz pa še nisem uredila kar nekaj stvari za poroko. Npr. še vedno nimam frizerja. Ne vem v bistvu, če se sploh že mudi, ampak se mi zdi, da večina si že vse to rezervira kar nekaj mesecev prej in se bojim, da bom “zvisela”. Mogoče, kdo pozna kakšnega dobrega frizerja v Lj? Kdaj se moram že naročit?
Poleg tega se mi še sanja ne, kakšen šopek bi rada imela. Poznate tudi kakšno cvetličarno? Kdaj moram naročit cvetje?
Jooj, res mi boste pomagali z vašimi nasveti.
Hvala in lep vikend vsem!
Oj!
Po moje imaš v Ljubljani kar veliko izbiro glede frizerjev. Jaz sem sicer z Gorenjske, tako da ti ne morem konkretno pomagat, vendar imajo tako v Mič stylingu kot pri Stevu posebej zaposlene za spenjanje las (če jih boš imela). No, upam, da ti bodo Ljubljančanke odgovorile s konkretnimi nasveti. Sicer pa sem veliko pohval slišala tudi za Mareta Filipiča (Dresura frizure Mare – ali nekaj takega) in salon Mali.
Kar se pa cvetličarne tiče, tudi nimam nekih posebnih izkušenj – vendar sem bila v Lj. z Gardenio vedno zadovoljna. Hvalijo pa tudi Smrtnika.
Pri nas na Gorenjskem je veliko manjša izbira, a upam, da bom vseeno uspela najt, kaj dobrega.
Lp in vesele še zadnje priprave, Ajs
HOJLA!
Prijateljica je bila pri Nini na Vrhovcih (strigla in oblikovala frizuro ji je Mateja). Manjši salon. Pa še da se zmeniti, da pride ena punca in ti naredi make-up. Pa verjetno te pride kar dosti ceneje kot pri Miču.
Telefon 256 75 33. Pa Mateja res boljše striže kot Nina, pokličeš pa prosiš za njo. Aja drgač pa ti v vsakem primeru svetujem, da greš k izbranem frizerju že dosti prej in se skupaj malo pogovorita, da ti svetuje kako in kaj. Da se že sedaj odločita kakšno frizuro bi imela, če moraš kje kaj pustiti, da te prej prebarva, da mogoče prej prideš in te malo sproba, da ne bo zadnjega dne razočaranja.
Sestra je šla pred maturo k Miču, pa je domov prišla taka ko da ne bi bila pri frizerju, katastrofa, pa še tistega kar je želela ji ni hotel narediti, tako da smo potem doma probali rešiti kar se da.
Veliko sreče
Tinkara