Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka torta v MB

torta v MB

Kje naj naročim lepo in dobro torto v Mb ali bližnji okolici?

Nakaj takega, kot imajo v Pohorski kavarni. Le da tam ne delajo nadstropnih tort. Jaz pa si jo tako želim……..

Ko sem se prvič poročila, je nisem imela. Zdaj – pri 36-tih pa si jo želim…
Iščem tudi obleko, pa sem komentirala, da premoženja zanjo pa že ne dam. Pa je moj bodoči rekel, da zame ni nič predrago… Solzice v oči…

A sem otročja, kaj?

Dobra torte so meni v Romansi. Ena je v Europarku. Okuse imajo kakršne hočeš. Veliko dobrih lahkih, sadnih, smetanovih…na kolko “štukov” hočeš! Pojdi tja z dragim, pa si kak košček naročita. Cene so čisto normalne.

Hvala za nasvet. To slaščičarno dobro poznam, sem blizu doma.
Je pa hudič, ko so naju pri Poh. kavarni tako razvadili…..

Si že poskusila njihove torte? Fenomenalne, 100x boljše kot pri Romansi, čeprav so tudi tam dobre.

Cena ne igra vloge.

Dober tek pri torticah!

Tudi jaz sem iz Maribora pa me zanima ( v kolikor ni skrivnost) kje boš imela poročno slavje, v katerem gostišču. Jaz se ful trudim a ne najdem nič primernega.

Lp

Hojla metuljček!

Te že kaj vleče na sonček?
Poročno slavje bomo imeli v Totem rotovžu – 5 korakov od magistrata.
Ta lokal dobro poznam in vem, da me ne bodo razočarali. Hrana je odlična, postrežba prav tako. Je pa res, da nimajo (mislim vsaj) prostora za 100 ljudi. Nas bo le 24.
Sicer pa lahko povprašaš.
In kdaj bo tvoj srečni dan? Kdo ti bo igral?
In kje boš naročila torto – to me trenutno najbolj mori…………

LP

Poročiva se 30.08.2003. Nič še nimava izbrano razen glasbe. Igrali nama bodo EXPORT B, ki igrajo v Rotovški kleti ob vikendih.
Kdaj se pa ti poročiš ?

Glede torte pa tudi jaz ne vem kaj bi. Všeč so mi bile v Celju na sejmu, tiste od Kraljevega mignona. Pa sem jih vprašala koliko pride dostava do MB in so mi rekli, da računajo samo strošek bencina. Torej cca 130 km sem in 130 km nazaj = cca 6.000 sit za prevoz . Torte so se mi res zdele fenomenalne.

Moja dan je 31.5.2003. Hodiš v Rotovško, ko igrajo Export-B? A si zanje izvedela tukaj?

Kraljeve torte so res lepe, tudi prevoz ni tak strošek, le ne vem, če so kaj dobre…

Koliko boš imela svatov? Mogoče se spomnim kakega lokala.

Tukaj na forumu sem izvedela za Export B. Potem pa sva jih šla s fantom poslušat in so nama bili ful všeč tako,da smo se čez 1 teden že dogovorili za podpis pogodbe.

A si se že kaj odločila glede torte???
Jaz sem torte od Kraljevega mignona poskusila v Celju na sejmu in so se mi zdele zelo dobre.

Svatov bova pa imela cca 60.

New Report

Close