Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Jedilni listi

Jedilni listi

Ali boste na poroki (na večerji) imele jedilne liste; jaz se še nisem odločila, pa me zanima, kako se boste odločile ve?

Mi bomo imeli jedilne liste. Nam jih v hotelu kjer bo večerja in zabava oni naredijo in dajo na mize.

lp Vesna

zivjo,

midva jih bova tudi imela. nama jih bo naredila moja mami, ki se ukvarja tudi z designom.. meniju bodo v stilu vabil, konfetov in zahval… se mi zdi, da je lepo, ce te caka meni, ko se usedes za mizo.

lanna

mogoče bi si jih pa res umislna 🙂 morm z descam govort…

Saj jedilniki so super, ampak s tem nam svatom vzamete še en čar na poroki. Ugibanje kaj bo sledilo, kaj bo za jest, le kaj bo naprej, bo klasika bo kaj posebnega. Ok po drugi strani vemo česa se več najest, če ti na meniju kaj ni všeč, a vseeno tisti mali čar presenečenja pri poroki se zgubi.

Običajno so svatje najbolj firbčni ravno o teh stvareh:
– nevestina obleka in malo frizurca
– a se ji pozna trebušček
– kakšen bo obred (dolžina)
– pa kaj bo za jest
– ok pol pa še muzika

En čar ti vzamejo, kot da bi vsem pošiljala sliko s obleko. Ok saj res zveš šele ko sedeš za mizo in vidiš meni, a vseeno se običajno po narezku sprašujejo le kakšna bo juha: zelenjavna, gobova ali goveja (običajno so vse tri), po tem pa a bo plošča, a bo klasika a bo kaj novega). Pa ves čas pol še a bo še kaj a ne bo več, pa kakšna bo torta pa ……

Čara ni več. Je pa nobl!
LP

New Report

Close