Gostišče na Krasu
Sandi, poskusi z Grčo v Hruševici – midva imava preveliko družbo, tako da sva se ji morala žal odpovedat. Je pa super in lastniki so tudi prijazni…
Če pa vas je sploh bolj malo – po mojem tam nekje do 30, pa je super – tako hrana kot ambient – tudi Kmečki turizem Ostruška Pelicob v Coljavi!
Tako pri prvi kot pri drugi ne moreš zgrešit!
LP kati
Ne vem iz kje si, ampak jaz nisem navdušena ne nad kmečik turizmom Ostrouška-Pelicon, niti nad Grčo v Hruševici.
V coljavi sploh niso prijazni, Grča pa sploh ne vem, če ima še kaj ali je vse propadlo. Ni bilo povpraševanja, ker so malce nerodni.
Mislim da je prav imeti poročno zabavo v kakpnem gostišču, kjer so navajeni takih večjih družb in mal drugačnega kosila.
Priporočam Šajnovo domačijo v Šepuljah, je sicer na mal višjem nivoju, sprejme pa okrog 40-50 ljudi. Mislim, da vama ne bo žal.
Poskusi.
Lp Urša
hoj! res čudno, jaz imam z obema super izkušnje – vedno prijazni, lepo okolje, dobra hrana… mogoče sem imela pa samo srečo. ali pa ti smolo. Je pa res da nsta obe gostilni bolj domači tako da kakšnega slow fooda ali bolj sofisticiranih jedi ne dobiš. V tem pogledu je domačija v šajni vsaj nekaj kategorij nad njima – ampak žal tudi po ceni.. Če vas ne bo veliko, kar hkrati pomeni tudi da je zmnožek manjši, tudi jaz priporočam!
Pa preveri še tale link – tale pa ni preverjena, poznam samo po govoricah!:
http://www.apolonia.org/dobrodosli.htm
Pa lep pozdrav in praznovanje!
Kati