Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka dekliščina/fantovščina

dekliščina/fantovščina

Kje boste vi imeli svojo dekliščino/fantovščino?
Jaz bom imela dekliščino čez 10 dni, a še vedno nimam enega pametnega kraja, kjer bi jo praznovala. Mogoče kdo izmed vas pozna kakšno kočo ali kaj podobnega v Lj ali v neposrednji bližini, kjer bi lahko organizirali žurko?

Hvala za vaše odgovore!

jaz jo sploh ne bom imela..brezveze…vsi prjatli k so saj nekam prjatli bodo na poroki, tako da ne čutim nobene potrebe po še enem strošku…

Oj!

Jaz ravno zaradi prostora razmišljam, da je ne bi imela- doma ga ni dovolj. Če jo bom imela, bomo šle pa samo pet zdajšnjih prijateljic ven žurat – pa to v bistvu ne bo dekliščina, ampak po dolgem času ženski večer. Fant pa bo imel 2-dnevno fantovščino v planinski koči.

Ajs

Dekliščina pa ja mora biti, slovo od samskega stanu pa še dobr zur povrhu, najboljse je kaksna planinska koca, al pa če imas varianto da preko sluzbe najames kaksn apartma, ap pa koco, drugace nej ti pa tvoja priča pomaga.

lp

moja priča je moj brat :)) mislim da bi blo smešno če bi moški organiziral dekliščino :))

oj!

Mogoče se vam bo zdelo čudno jaz bom imela deklišno skupaj s fantovšno v lovski koči.

Za tebe bi bila lahko rešitev,da če slučajno kje delaš, da ima firma svoje apartmaje (ali pa starši) in si rezarviraj.
Lahko pa tudi, če ima kak prijatelj ali prijateljica kak vikend nekje.

V neki poročni reviji so bili predstavljeni lokali, kjer se ponavadi odvijajo take zabave.

Možnosti imaš kar dosti, samo odvisna je tvoja želja.

Anja

no sej jest nimam niti želje…če bi že bi doma na vrtu organizirala babji piknik, sam na vem če ga bom

New Report

Close