Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Kje kupiti lasni vložek, oz. frizura na drugačen način

Kje kupiti lasni vložek, oz. frizura na drugačen način

Pozdravljeni, ker na celem forumu nisem opazil te teme, me pa zanima kje se da kupiti lasni vložek, oz. kako bi si lahko moje dekle frizuro uredilo.
Ker obstaja možnost, da do poroke ne bo imela dovolj dolgih las, bi si omislila kakšno “imitacijo”. Rada bi imela frizuro speto nad glavo. Zdaj ima lase dolge skoraj do ramen.
Vprašala je že frizerko, a ji je rekla le, da “naj pogleda v kakšni trgovini, kjer prodajajo take stvari.” Če kdo od vas pozna kaj podobnega ali celo ve, kako se tej stvari streže, bi prosil za odgovor.
Hvala, M.

sama sem si že kupovala lasne vložke v celovcu..in sicer zraven H&M je mala trgovinica kjer prodajajo take zadeve….jih je pa tudi opaziti že pri nas…v City parku sem jih zasledila v eni trgovinici kjer prodajajo bižuterijo in srebro…

oj!

povpraša naj za podaljšanje las in bo imela dolžino kakršno bo hotela, drugače pa je trgovina z lasnimi vložki eno ulico pod trubarjevo na zmajskem mostu če me zastopšiš.
Anja

ce si slucajno iz ljubljane poklici Janjo na 52 80 140 in se naroci na podaljsevanje las. cenovno je zelo o.k., sama je najboljsi model, kako izgleda podaljsevanje.

sicer ima pa salon v zalogu, tako da se res ne more primerjati z cenami ala mic ali kaksna druga fancy scena

Lenca,koliko pa pride podaljševanje pri Janji?

New Report

Close