Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka poročna obleka

poročna obleka

Hoj!

Včeraj se, bila v LJ in sem si izbrala- rezarvirala obleko. Dala bom 59000 sit.
Je pa en problem ker sem imela v mislih barvo rdečo kombinacijo in sedaj sem si izbrala obleko v srebrnem in ne bo pasal rdeče vrtnice šopek. Ne vem kake vrtni naj imam da bi pasalo na srebrno? Mogoče kaka temno roza?

Aja pa še to v Lj se kliče trgovina humanic prri city parku kjer imajo tudi bele čevlje ki bi bile laho namenjene poroki. Meni so bili 3 pari všeč.

Anja

Anja, pa kaj nisi ti enkrat rekla, da ti jo bo tvoja mami sešila?
Pa če se ne motim, si tudi vabila in konfete naredila v rdeči barvi?

Urša

K srebrni rdeča definitivno ne gre. Gre pa kot si sama ugotovila roza ali umazano roza. lp

OJ!

Ja, URSA to sem jaz, samo se mi zdi, da sem rekla, da če mi nobena obleka ne bo všeč, da mi jo bodo mami, od brata punca in njena mami sešile. Očitno sedaj ne bo treba in je tudi moja mami vesela, da si ne bo belila glave če bi šlo kaj narobe.
Tudi vse v rdečem sem mislila imet.
ne boš verjela, da ko sem zbirala obleko na to nisem niti pomislila, šele doma sem se prijela za glavo, saj imam ves materjal kupljen v rdeči, pa nič zato bom pa naredila velikonočne čestitke.

Anja

Aha po pa ok. Sem mislila, da mislis vseeno imeti vse v rdečem.
No midva bova imela marelične konfete, marelične naprsne šopke za svate in mareličen šopek bom imela tudi jaz. Vabila in zahvala pa bodo vseeno rahlo v bordo barvi (ampak ne rdeče), ker pač v marelični ni nič pasalo. Tudi škatle za pecivo bova imela marelične barve (ful lepe).

Lp Urša

zakaj pa srebrna pa rdeča ne gre?

OJ!

Se mi zdi da avtomatsko ne paše zraven.

Kaj mislite o bleščicah na telesu na poroki?

Jaz bi jih imela na dekolteju in na rožah.

Anja

HOJLA!

Vzami rdeč trak, rožico karkoli (kar si nameravala imeti) pojdi v salon, pomeri še enkrat obleko in daj zraven nekaj rdečega, pa boš videla kako bo izpadlo. S sabo imej še mareličen, pa roza pa še kakšen trak, da boš videla kaj najbolje paše.

Zdajle sem dala srebrno sponko za mape na rdečo luč, pa mi je šlo skupaj, a tako boš najbolje vedela!

Bleščice v dekolteju, ne sicer preveč pa pašejo na poroko. Jaz jih kod gostja dostikrat imam, tako malo za okras, da me poživijo!

LP
Tinkara

sEJ TA TVOJA IDEJA NI TAKO NAUMNA IN RES KAR NEKAKO gre skupaj!

Za bleščicepa tudi super, da ne bom pretiravala.

Anja

Oj!
Tudi jaz sem že razmišljala o bleščicah: so mi ful všeč. Samo ne vem, če pašejo za nevesto. A si jih sama daš gor ali kozmetičarka?

Lp, Ajs

oj!

sama si jih bom dala, samo ne pretirano.
Anja

K rdeči definitivno paše zlata barva, ker sta to dve topli barvi, srebrna pa je hladna. Lp

New Report

Close