Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka porocno darilo

porocno darilo

Zivjo punce!

Mene pa zanima, kako je z nakupom darila pri vas v službi. Si ga same izberete ali oni kupijo kar oni želijo? Za kakšno vrednost pa vam kupijo darilo? Ste že kaj razmišljale kaj bote rekle, naj vam kupijo?

Pri nas je namreč tako, da vsak prispeva 1.000 SIT, zaposlenih je okrog 25, tako da bo približno na razpolago za nakup darila 25.000 SIT.

Nimam nobene pametne ideje kaj naj mi za ta denar kupijo. Mi lahko katera od vas pomaga?

No povejte kaj bodo vam kupili.

Lp Urša

Težko ti me svetujemo kaj naj ti kupijo. Sama najbolje veš kaj potrebuješ.

To je res. Ampak znesek 25.ooo ni ravno veliko, pa ne vem kaj bi izbrala, da bi kljub vsemu izgledalo malo vec. Jaz imam na primer izbrane skodelice za kavo, ampak jih je 12 skoraj 25.000 SIT. Pa se mi zdi malo smešno, da ti kolektiv kupi 12 skodelic za kavico.

Kaj misliš o tem?

Urša

pri nama pojma nimam kaj bojo kupili, če sploh kaj bojo…v našem oddelku se namreč še ni noben poročil, tako da sploh ne vem kako to izgleda….za rojstne dneve recimo nimamo navad da bi si kupovali darila razen za 50 letnico ko pa poberemo po jurja…pojma nimam kako bo in kaj bo 🙂 upam da sploh kaj bo 🙂

aja še to bi rada prašala…a pri vas sodelavce kaj pogostite ali kaj? pri nas nas je cca ene 15 v tem ožjem oddelku in te sem mislila povabit domov na piknik…

lp, lara

Jaz sem svoje sodelavke pogostila kar v službi in si sama izbrala darilo.In sicer sliko iz zbirke Ev Irene Polanec.LP

Tudi jaz bom v sluzbi pogostila sodelavce. Mogoče veš koliko je cena take slike? Mislim, da je 25.000 SIT premalo za sliko.

Lp Urša

Kje se pa kupi sliko Irene Polanc? Imaš mogoče njeno tel št.? Cena?

Mislim da je bila slika ravno nekje okoli 25.000 SIT,imajo pa jih v Kranju na Cankarjevi ulici ( na koncu mesta )- žal se ne spomnim imena.LP

Imajo jih tudi v City parku v BTC, mislim, da je trgovina od Rogaške

Naš kolektiv šteje 60 uslužbencev. Vsak prispeva 1000 sit. Iz tega denarja kupimo
hrano za pogostitev, običajno naredimo sami dobre sendviče, slavljenec pa prinese pijačo in pecivo. Preostali denar “pretopimo” v darilni bon in mu (ji) ga izročimo skupaj z lepim šopkom. Vendar to naredimo samo za poroke, nikoli pa ne za kakšne obletnice, odhode v pokoj itd. Takrat kupimo darilo, ponavadi sliko.

New Report

Close