kendov dvorec
jaz sem bila lansko leto na poroki tam, civilni, cerkvena je bila zraven nekje 10 min hoda stran, potem pa še zabava v dvorcu.
Civilni obred je bil zunaj in je bilo krasno, cerkvica je na sosednjem hribčku, smo šli kar peš, zabava – ohcet je bila na nivoju, ogrogle mize, slow food meni, kozarci od rogaške,…skratka res na nivoju, meni mogoče kar preveč, motilo me je edino to, ker je bila glasba v sosednjem prostoru
cena pa je bila primerna postrežbi (kar drago)
oj!
Naj te opozorim, da se je moji znanki naredilo tako kot dekletu v Ribno.
Je imela rezarvirano in plačano akontacijo 15.000 sit in so ji 2 soboti prej odpovedali, češ da ima nek pomben človek noter poslovilno večerjo in da bodo imeli od njega več dobička kot od nje.
PAZI!
Prepričaj se prej ali pa se zmeni da ti dajo odškodnino če pride do tega!
Anja
Zijo!
Iz mojega okna se vidi naravnost na Kendov dvorec. Mi, domacini, se nic kaj radi ne odlocamo za ta dvorec…pa ne zato, da ne bi bilo vredu….skoda je, ker je preblizu!
Ta dvorec je zares sanjski…vse, kar se odvija v njihovih prostorih je skrbno nacrtovano vnaprej….svate povabijo in jim razkazejo sleherni koticek dvorca in jim tako pac ni dolgcas….
Do sedaj se nisem slisala za nobenega, da ne bi bil zadovoljen…….seveda so pa cene temu primerne….
En par, ki je imel na dvorcu vse, od poroke pa do zabave, je rekel, da so odsteli
20 000 SIT na osebo….
torej…ne dovoli, da bodo tvoje sanje neuresnicene…..
lp