Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka ALI STE PREPRIČANE

ALI STE PREPRIČANE

Ali ste prepričane, da boste s tem moškim ostale vse življenje (če bo on zato)?
Ali pa se ženite kar tako, če bo bo, če ne se boste pa ločili?

Ali je TO res TO ?

Tisti, ki še ne živijo skupaj in zase, sploh ne vedo, kako se vse spremeni, ko sama skrbita (čistita in kuhata,…) za seboj.

Lep pozdrav!

OJ!

jaz računam , da ja!

Živiva 2 leti in pol skupaj imava otroka in tako rečeno jaz pomivam posodo, stanovanje, perilo, likam,…
Meni je tako “poslanstvo” všeč in tudi on se dokaj ne pritežuje.

Če se skregava malo on popusti malo jaz in je vse vredu.

Sicer pa prihodnosti ne moreš zračunati!

Jaz bom delala, da bo zakon uspel.

Anja

ja midva tudi že skoraj 2 leti živiva na svoje in sem prepričana da bova skupaj forever, ker mislim, da če nimaš takega mišljenja je sploh brezveze da se ženiš, ker si delaš same nepotrebne ovire …. potem je vse brezveze! k sreči imava veliko skupnih ciljev za katere mislim, da so ključ vsakega uspešnega zakona…dokler delata skupaj za nekaj je lažje, ko pa se interesi začno razhajati pa pride do problemov…

lp, lara

Oj!
Tudi midva živiva skupaj in tako veva, kdo kuha, kdo pospravlja, kdo previja… – si deliva! Imava tudi malega sončka, ki naju ju je samo še bolj združil….In TO JE TO.

Lp, Ajs

Midva res še ne živiva skupaj, ampak sem vseeno prepričana v najino prihodnost – za vedno. Če ne bi bila, se sploh ne bi poročila. Jaz osebno sploh ne priznavam ločitve. Za na konec pa še moj moto (malce v razmislek):

Zakonsko življenje je vsakodnevno ZAVESTNO odločanje za nekoga.

Lp, Ana

Igor je malce provociral, se mi zdi. Mislim, da vsaka, upam pa tudi da vsak zase najbolje ve. ČE SE POJAVI LE MAJHEN DVOM, POTEM PA JE BOLJE POČAKATI,NE?
Sama sem žal že ločena, v drugo, pa se bom poročila, ko se bova pač dogovorila. Skupno življenje je preneslo preizkus, imava otroka…torej?

Igor, ali si ti prepričan, da je TO kar imaš res TO ???

Si poročen ali ne? Iz maila razpoznavam, da si (morda se motim) ???

Pa ne, da bi ti bilo žal, ker je zdaj vse kot rutina ? ali pač ?

Midva sva se zarocila ze pred letom in pol, toliko casa tudi ziviva skupaj, sedaj se bova pa porocila- odlocila sva se ze takrat in nacrtovala za letos junija. Se oba zelo veseliva, sploh pa se nikdar ne bi porocila, ce ne bi bila prepricana- se vec, nikdar ne bi bila z nekom, katerega ne bi ljubila.
Imava se lepo, od prvega dne ve, da nisem klasicna gospodinja in da hodim tudi jaz v redno sluzbo, zato si delo doma deliva na pol. (zna odlicno kuhat:))) )
Ciao.

New Report

Close