Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka nujno

nujno

Vsi tisti, ki ste že imeli opravke z ansamblom Novi akordi, pišite kakšen vtis je naredil za vas. Zelo vam bom hvaležna za vaše odgovore!

Lep dan vam želim!

Tudi jaz sem bila v podobni zagati kot vi. Zelo veliko sva izbirala, končno tudi izbrala in ni nama bilo žal. Všeč mi je bil korekten odnos tako v dogovorih , kot tudi na sami poroki. Nama so ponudili duo ali trio. Odločila sva se za duo. Poleg pestrega izbora glasbe sta imela tudi zabavne igre. Odločiti se pač morate sami!

lp Aida

Aida, hvala za odgovor. Danes se dobimo in se bom verjetno kar odločila za njih.

Ni za kaj!
Vso srečo v zakonu!

Hvala, Aida!
Včeri smo se srečali z ansamblom in mislim da sta prava. Bosta igrala na njini poroki. Upam, da dobro izvajata igrice!

LP

Spoštovani!
Vidim da ste imeli problem pri ansamblu.Nič takega danes to ne pomeni.Vendar pa vas mi nekaj sprašujemo?Ali najemate klovne za animacijo ali ansambel da igra kvalitetno glasbo.Ne vzeti preveč strogo, vendar ste se pravilno odločili za Nove akorde, saj sodelujejo z našim poročnim salonom Lady, več siu pa lahko o njih pogledate na naših http://www.e-poroka.com straneh oziroma iskalniku pod rubriko ansambli.
Poročni salon Lady

New Report

Close