Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka POROKA NA PROSTEM

POROKA NA PROSTEM

Mi lahko morda kdo svetuje primeren kraj za poroko na prostem? V mislih imam tudi zabavo na prostem. Ima kdo kaj izkušenj?

Hvala in lp

Ja, mi jo bomo imeli na prostem. Od kod pa si?
Lara

Iz Idrije, vendar sem razmišljala o lokaciji nekje sredi Slovenije… Npr. Bistra, a je izbrani datum že popolnoma zaseden. Kje bosta imela vidva?

Škoda, da nisi dobila prosto v Bistri. Jaz se bom tam poročila 19.7. Imam pa še en predlog, kje je zelo zelo lepo in romantično. Moj brat se je namreč poročil v Mozirskem gaju, v zelo majhni cerkvici sv. Valentina. Tam se lahko poročiš nato seveda še civilno. Samo za tebe bo verjetno malo problem, ker je to kar velika razdalja.
Kakorkoli že, upam, da bosta našla lokacijo, ki vama bo všeč!

Vso srečo!

Simona

Grad Otočec pri Novem mestu – fenomenalno. Jaz bi se kar vsak teden poročala, tako mi je bilo lepo!!!

Sicer je malo dražje, a se splača in je vredno vsakega tolarja!!

Imava rezervirano na Otočcu … Bova pa šla pogledat prej še kakšno poroko tam. Sta imela viteško ali samo na prostem?

viteško, in bilo je res fenomenalno. Pa sva človeka, ki nisva kar takoj zadovolna z vsako stvarjo. Tudi gostilno sva imela v gradu, bili smo zunaj na terasi ..res noro lepo.

Bi ti poslala slike, če bi znala do emaila…

Hojla!

Midva sva tudi imela viteško poroko na Otočcu in ohcet v grajski restavraciji. In je bilo nepozabno. Priporočam vsakomur. Vredno vsakega tolarja.

se popolnoma strinjam. meni se to zdi popoln kraj za poroke. Ravno prav romantično in pravljično a še vedno zelo realno.
Ma sploh nimam kaj reči čez njih. Super.

Kdo je pa igral pri vas? in če ste bili tudi zunaj

Igral nama duo Nataša in Zibelnik in sva bila res zadovoljna z njima. Igrata vse zvrsti glasbe, edino za narodnozabavno sva midva prosila, da bi je bilo čimmanj, ker nama ni všeč. Pa sta zaigrala samo eno polko, da sta dvignila na noge tudi starejše goste.

Ohcet je bila pa notri, v restavraciji. Sicer sva najprej mislila imeti zunaj na terasi, ampak so bile noči takrat kar hladne (okoli 12 stopinj), tako da so nama odsvetovali. Pa še sreča, da smo imeli notri, ker je ponoči malo deževalo. Sicer samo za vzorec, ampak če bi jedli zunaj, bi nas motilo. Jedli in plesali smo torej notri, na teraso smo se pa hodili hladit.

LOGARSKA DOLINA NORO!!

New Report

Close