Fotograf-nasvet
Navdušen asem nad temle forumom. Res najdeš skoraj vse, kar rabiš…
Jaz se poročim 19. julija in stvar, ki me njabolj skrbi, je fotograf. Prosila bi vse mlade žene in tiste, ki bodo to postale, da mi pomagate z nasveti. Mal me grabi panika…Seveda me zanima tudi cena, koga se splača vzet itd.
Hvala za vsak nasvet!!
Simona
Moja fotografinja pa bo tale, naredi res dobre fotke, zahvale, vabila …super je!
LP, E!
Oj!
Nič nisi napisala, od kod si. No tudi midva se poročiva 19.7., v Vili Bistrica. Sva se odločila kar za Foto Čebron, ker ima tam že izkušnje in že dobro pzna vse kotičke v parku, primerne za fotografiranje. Pa v bistvu nisem slišala še nič slabega o njem…Cena bo, mislim da, 700 sit za fotografijo (21x nevemkoliko cm). Mislim, da sem takrat zračunala, da naju bo prišli ok. 50.000 (60 slik+album). zahvale ima po 400 sit/komad, vse (album+zahvale) ti prinese že zvečer na ohcet.
Lp in se beremo kaj par dni pred 19-im.
Ajs
Midva sva iz Logatca (sicer šele slabe pol leta, prej pa iz Ljubljane). Poročila se bova v Bistri. Meni se zdi full lepo, romantično, lepa narava, pa še organizacija je urejena.
Najlepša hvala za nasvet glede fotografa. Verjetno se bova tudi midva odločila kar za njega. Se mi zdi še kar sprejemnjiva cena, ostale so res zasoljene.
Se še kaj “slišiva”!
LP Simona
Tudi jaz sem se poročila v Bistri in imela sem najboljšo možno fotografinjo-vsi, ki so do sedaj videli slike jih ne morejo opisati-rs so fenomenalne in tudi v Bistri ima že ves prostor preštudiran..skratka res je super!Ne vem sicer če sploh ima še kaj frej, ampak lahko pa vprašaš.
Barbara-041/746160
Prijateljico je fotografiral Boštjan ([email protected]), ki je tudi že bil na tem forumu.
Jaz sem se odlocila za ljubiteljskega fotografa g. Andro Fini Skaleras. Bila sva pri njem doma na razgovoru in je zelo prijeten clovek. Poroke se nisva imela, vendar imava dober obcutek. Dobis vsaj 100 fotografij 10×15. In mislim da se 7 vecjih v okvirckih. Dobis NEGATIVE, tako da si das lahko sama delat slike za sorodnike, kar pride dosti ceneje. Lahko ti napravi tudi cb fotke, po zelji. Zelo mi je bilo vsec, ker ima rezervo. Z nekim profesionalnim fotografom je zmenjen, da ga zamenja v primeru da se mu kaj zgodi oz. zboli. Cena je ca. 50 tisoc.
TEL:041215942
Meni je slikal fotograf Boštjan ([email protected]) kvaliteta je odlična ,cena je bila 50000 pa še vse se da dogovoriti.