Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Poročne teme

Poročne teme

Živjo!
Pri pregledovanju foruma sem ugotovila, da je veliko stvari, ki vas zanima. Ker smo začeli pripravljati novo številko revije moja poroka in v njej želimo ponuditi čim več uporabnih informacij bodočim zakoncem, nas zanima na kakšne probleme ste naleteli pri organizaciji, kje se je zalomilo, kakšne informacije bi vam pomagale priprativi sanjsko poroko, kaj v reviji pogrešate in kaj se vam zdi odveč,….
že vnaprej se vam zahvaljujem za pomoč pri ustvarjanju revije, ki bo v veselje vsem.

Jana

Lep pozdrav!

Zelo priporočljivo bi bilo, da bi slikovno opremili kraje, kjer se lahko poročamo, saj se večina odloča po izgledu (no vsaj jaz sem se), glede na to, kaj sem našla na internetu in v reviji, me je očaral Otočec z viteško poroko. Prepričana pa sem, da je v sloveniji še ogromno krajev, kje je lepo, mislim, da primorski in štajerski konec premalo promoviramo. No vsaj jaz sem o teh krajih zelo malo našla.

Zanimivo bi bilo, da bi objavlali utrinke iz porok s slikovnim materialom (na ta način kot je revija svet in ljudje, kamor lahko pošlješ svoj popotniški potopis).

Nič hudega, če se določene teme ponavljajo, saj te revije ne kupuješ redno, stare številke nam pa tudi niso povsod na voljo. Sama sem veliko našla v reviji iz leta 2000, ko jo je kupila moja sestra.

Zdi se mi, da je vse preveč reklam in oblek visoke mode…Moje mnenje je pač takšno, da tista, ki želi biti nekaj posebnega ima ponavadi svojo obleko že v glavi, ostale tradicionalne pa se dolgočasimo ob gledanju “hecno našemljenih škratov, ki naj bi predstavljale neveste”.

Razdelitev vlog, za kaj naj bi bil kdo zadolžen se mi zdi dobrodošla, lahko kdaj pa kdaj objavite kakšen lep verz oz. temo za vabila,…

Skratka meni največ odtehta slikovni material, kako določen kraj izgleda in kako organizirajo poroko. Vem, da obstajajo tudi drugačne poroke (ne samo viteška) pa nevem kje in kako to izvedejo.

Upam, da vam bo to v pomoč??

Lep pozdrav uredništvu.

Nekaj sem pa pozabila – še številke kakšnih glazbenikov bi bile dobrodošle

Mislim, da bi bilo dobro navesti telefonske številke ali naslove ansamblov, ker je zelo težko najti pravega, oz. so le ti predragi. S strinjam z zgoraj napisanim, da je preveč slik in reklam za poročne obleke visoke mode, ki so cenovno previsoke za vsak žep. Mogoče bi bilo dobro poiskati in navesti naslove podjetij, kjer izdelujejo škatle za pecivo (v zadnji je naveden samo Poročni kotiček, jih je pa kar precej še ostalih, tudi precej cenejših), fotografov iz cele Slovenije, ne spet samo najdražjih, ampak tudi cenovno ugodnejših, vendar kvalitetnih. Mogoče re tudi slikovno predstaviti slike krajev civilnih porok, npr. Bogenšperk, Snežnik, ….

Zelo je pohvalno, da je v reviji možno dobiti tudi popuste, npr. za zlatarne, izposoje oblek, saj so stroški poroke kar precejšnji in se kar pozna pri ceni.

Toliko bi imela jaz povedati, lp uredništvu revije Moja poroka.

lp!

jAZ BI DODALA, DA BI DALI TUDI KAKE SLIKE OD POROČNIH ŠOPKOV, FRIZURE, običaji po različnih koncih slovenije , np. na krasu sem mi zdi lep običaj postavljanje kalune, prav bi prišel tudi kak primeren sestavljen jedilnik, in še kaj se bi dalo pobrskat po glavi.

Anja

Dobr bi bilo dati kakšno sliko frizur, če ima nevesta krajše lase, ker so v vseh revijah samo frizure z doligmi lasmi.
Pa kakšen naslov izposojevalnic poročnih oblek. Pa kdo si v teh časih še kupuje obleko?
O krasu in predvsem poroki na gradu v Štanjelu bi bilo dobro kaj več napisati, saj je poroka tam res nekaj posebnega. Pa tudi ogromno ljubljančanov se hodi tja poročit.

Lp Urša

New Report

Close