Poročno darilo
Na vas se obračam s prošnjo, da mi pomagate pri izbiri darila.Poroči se moja prijateljica, pa imam dve ideje. Prva je polet z letalom za tri osebe okrog triglava, druga je pa skok s padalom.
No, kaj bi si izbrale, če bi mele to možnost.
Jaz se bolj nagibam k prvi možnosti, ker bi lahko s seboj vzela še svojega sineka!
Hvala za pomoč!
Saj ne mislim da morajo kupovat multipraktike pa to, midva tako že vse imava in jim bova rekla da ne rabiva nič, če bo pa kdo kaj dal pa tud prav. Sicer pa Mojca ve kakšna je ta njena prijateljica in tudi to ve ali bi ji bilo darilo všeč!
Moram priznat da je darilo malo drugačno samo jaz ne bi skočila, leto okli triglava mi pa tud ne diši preveč-ni nč posebnega od zgoraj, saj men ne!
Čao
Jaz tudi tako mislim! Najmanj zgrešiš. Samo men je nerodno rečt da naj dajo za darilo denar.
Toda imam občutek da ljudje mislijo da darilo za npr. 10000 SIT izgleda več vredno kot če bi dali 10000 SIT v gotovini! Drugače bi bila pa midva sigurno bolj vesela denarja kot pa raznih bedarij, ki nama pol sploh ne bi bile všeč. Vsak ima drugačen okus.
No hvala mlada dekleta, jaz pa prav zdajle stojim pred tem vprašanjem, kaj naj
kupim nečaku in njegovi nevesti za poročno darilo. Imata takorekoč že opremljeno
stanovanje in se mi zdi edino smiselno da jima dam denar za polepšanje poročnega potovanja. Ali je 50.000 sit dovolj primerno? Manj se mi zdi od ene tete kar malo skopuško…
Točno tako! Ko boš dobila idejo kako povedat da hočeta za darilo denar, prosim, povej!
Moj daljni sorodnik je rekel da pač že vse imata lahko pa dajo denar. Da komu ne bi bilo nerodno pa so se zmenilio da se da denar v kuverto in se nič ne podpiše kdo je dal.
Vem pa da so se podpisovali, vsaj tisti ki so malo globje segli v žep!