Vprašanja
Ja, sem že vidla šopek iz tulipanov, je bil zelooo lep, ampak to je bilo spomladi, ko je sezona tulipanov, no, če so ti všeč, jih imej, ker so zelo lepe rože. Jaz se po polnoči ne mislim preobleč, imela bom sicer s sabo oblekco, če bo prevroče. Glede črne obleke pa takole: jaz osebno sem si že od nekdaj želela belo obleko in nikol tudi pomisla nisem na kaj drugega, bom pa imela smetanove barve, ne čist bele. To je samo moja želja, če pa je tebi všeč črna, jo pač imej, čeprav mislim, da bi bila mogoče bolj primerna kakšna rdeča, modra, vijolična, črna je res da najbolj elegantna za svečane zadeve, ampak ne ravno za poroko. Tako razmišljam jaz, kaj mislijo druge, boš izvedela kmalu. Mej se, čauči, aja, jest se poročim čez 3 dni!!!! Me pa še čist nič ne zvija, razen me mal vreme skrbi, ker nek dež napovedujejo, smrk smrk::((, E!
Takega šopka še nisem videla.
Kar se obleke tiče. Jaz se nisem preobleka. Že tako imaš sposojeno obleko in si samo enkrat v njej, pa da bi se še takrat preoblekla? Jaz sem prav uživala v obleki, nič mi ni bilo vroče in sploh ni bilo potrebe, da bi se preoblekla. Sem imela s seboj čevlje, da bi se samo preobula, pa se tudi to ni bilo potrebno.
Za poroko se pa tudi meni ne zdi primerna črna obleka.