Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka škatle

škatle

Še eno vprašanje – ali ste tiste, ki ste vzele v poročnem kotičku škatle za pecivo, vzele pol kilogramske? Meni se zdijo tako majhne, samo kilske so pa kr malo prevelike. Koliko peciva gre (komadno) gre v te škatle?

Jaz jih sicer nisem kupila v poročnem kotičku, ampak v eni privat firmi, ki jih dela. Mislim, da so bile malo večje kot polkilske, ampak manjše kot kilske.
Ampak ti povem, da je šlo noter ogromno peciva.
Odvisno kaj misliš dajati noter.

Mi smo za svate, ki so bili na poroki dajali potico in pecivo, torto so jedli na poroki. Za sosede in prijatelje, pa smo nekaterim dajali tudi torto in smo imeli večje.

Če lepo spraviš, gre kar dosti. Ne vem koliko imaš namen dajati v škatlo peciva, ampak ti povem, da se drobno pecivo kar zgubi, ko ga daš noter.

Ponavadi vidim, da dajo 10-15 koščkov peciva in biškotov, in košček ali dva potice.

Mi smo imeli peciva toliko, kot za 3 poroke in smo dajali ogromne količine peciva, ampak je kar šlo, tako da predlagam, da kupiš polkilske škatle, saj jih lahko cele napolniš.

Lp Urša

Jaz se ravno sedaj ukvarjam s temi zadevami in sem misla, da bom kar znorela, ker: tašča se boji da bo peciva premalo in je naročila okol 25 kg peciva, moja mami pa 15 kg, ker se tud boji tega, potem pa še potice, rolade …bljack, se mi že kar dviga vse skup, ko vidim vse to. Jutri bova s fantom dajala v škatle, ki so prbližn 1/2 kg, kupila sem jih v Novem mestu, cena komada 70 sit, imajo lep poročni motiv gor in piše: Hvala, ker ste bili z nama, no, so ble cenejše in lepše kot v poročnem kotičku. Ker bo tega presnetga peciva too much, jih bova kar napolnila in takoj peljala v hladilnico v gostilno, zaradi vročine. Navada pri nas na Dolenjskem je, da se da kar neki peciva domov, recmo 1 veliko pest piškotov, pa potico, rolado, obvezno breskvice, mlajsk… Čauči, E! Aja, sam še 2 dni do mojega dneva, pa bom gospaaaa…

Tudi jaz imam samo 2 dni do poroke. Ker mi je od vseh opravkov ostal samo še frizer, make-up, prevzem šopka in škatle za pecivo bi te vprašala za to slednje. Kje natančno v Novem mestu si kupila škatle za pecivo in koliko je cena/kom ? Če mi odgovoriš do jutri, bi ti bila zelo hvaležna, saj imam samo še soboto dopoldan čas za nakup tega…..

Midva imava pol kilske škatle in so čisto bele. Sem jih pa sama polepila s parimi rožicami (bordo), da so malo bolj lične. rožice seo enake kot na vabilih, ki mi jih je napravila mami, tako da škatle stilsko pašejo h ostalim poročnim zadevam.

New Report

Close