Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka priča (ženska) išče obleko

priča (ženska) išče obleko

Moja priča išče kakšno svečano obleko za mojo poroko. Ima kdo kakšne izkušnje oziroma kakšno priporočilo kam naj se obrne? Kje imajo kakšne lepe obleke v lj ali okolici?

to pa res ne bi smel biti problem…naj gre v namo, maxi, murino štacuno…. ni vrag, da ne najde česa.

če misli, da jo rabi samo za ta večer naj si jo sposodi. moja sestra si jo bo sposodila v isti izposojevalnici kot jaz obleko in bo dala za izposojo 15.000 SIT, ker ni tip, da bi takšno obleko še kdaj nosila, je škoda da da več denarja potem bi bila pa obleka v omari.

Spoštovani!
Lahko vam pomagamo, v našem salonu Lady izposojamo večerne obleke pa tudi svečane.Naredimo jih tudi po meri, preje z dogovorom z našo modno kreatorko.Je pa res da je zelo malo trgovin, ki bi izposojale tovrstne obleke.Dajte še malo povprašat po poročnih salonih, v Krinolino, Diano, Gracio, Atis.Nekaj modelov si lahko ogledate tudi na iskalniku www.************.
L.P.Poročni salon Lady

Midve z mojo pričo sva jo kupili v Emporiumu od Mexa. Verjatno pa lahko pogledaš še v Sportini 42, mogoče v City parku va kakšnem butiku.

New Report

Close