Še malo pa bom gospa
Morem priznat,da je ful hitro minilo.Še dober teden,pa bo vse za mano in nama z mojim možem se zdi prav škoda.Poročiva se 16.8.
Vse ,razen njegovih čevljev, je urejeno.Danes grem probat obleko,ki je čudovita.Imava pa srečo,da sva lahko vse organizirala sama in nisva nič komplicirala ( vabila sva izdelalasama,oba greva od doma skupaj,kre jaz že ose let živim sama,ne bova imela konfetoc,ampak bo vsak svat dobila še isti večer fotografije,poroka bo bolj v smisli žura kot pa nekih starih običajev).v sobot se že najavljajo prvi gostje,meni je uspelo ondržat kilograme-to me je najbolj mučlo od vsega.Drugače je pri prganmizacijii šlo vse glako.Tud pri rožah ne kompliciram,za dekoracijo bojo kar z domačega vrta-cinije in sončnice in po mojem bo super.
No, tudi jaz se poročim 16.8., grem od doma k fantu, priprave so končane, samo še kakšne malenkosti urejamo sproti, npr. končno število svatov, frizer, morda se še kaj najde, ampk v glavnem je končano. Kje pa se poročiš? Jest se na Bogenšperku, nato pa v cerkvi, kjer živim jaz, fešta tudi v bližini. Tud jest bom mela sončnice, domače, nekaj kupljenih za poročni šopek, a ni fino, ker ni treba tolk komplicirat z rožami kot nekatere? Želim ti čimbolj mirne priprave in uživanje še zadnjih samskih dni, lp E!