Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Nujno – glasba za porocno slavje

Nujno – glasba za porocno slavje

Zivjo!

Prosim, da mi svetujete kateri bend bi nama lahko igral na poroki. Rada bi da igrajo plesno glasbo (valčki, cha-cha-cha, sambo, foxtrot) in mogoce malo starega rocka in ne narodno zabavne ( v smislu Henčkov, Natalije Verboten,…).

duo bajde way…je blo že velik napisanga spodi…res sta super, igrata pa vseživo, vse kar si naštela, tut rock ful dobr igrata

Kaksna pa je njuna cena, ce bi igrala 5-6 ur igranja?

skupina De žur noro dobri. Priporočam. So štirje prvi vokalisti. Igrali so na moji poroki in je bilo res fantastično, Igrajo samo plesno glasbo, pa ene dve polki, tok mal za tastare, saj konec koncev pa tudi paše mal poskočit po ritmih vesele polkice. Tok špilajo, da ni bilo časa za igrice, pa tudi pavz nimajo veliko, ko je taprava štimunga kar ne nehajo. Mene so ene parkrat že tako noge bolele, da se ne da povedat.

Toplo priporočam.

Export B – definitivno, samo so ful zasedeni.

Oj, a imas stevilko od skupine De žur? kakšne imajo pa kaj cene?

duo bajde way računata 60 jurjov neglede na to kolk časa igrata…pr nama sta igrala od 7h zvečer pa do 5h zutri! in čist skos smo plesal, še jest k drgač ne maram plesat 🙂 pa štose pravta, pa kake igrce se lohk greste, pa vseskupi povezujeta..res sta faci zoki pa boštjan 🙂

Nama sta igrala duo Novi akordi , lahko so tudi trije. Špilata tudi cha-cha-cha in druge ritme. Pri nas je tudi narodna vžgala na frajtonarco.
Brez igric pa tako ni šlo!

lp Maja

Tule imas vse informacije… Kaj igrajo, nekaj njihovih in kontakte…

http://www.dezur.info

Najlepša hvala za pomoč.
Odločila sva se za skupino ki jo je imela kolegica na svoji poroki. Miro Lamut je en izmed članov skupine. Po telefonu je bil ful prijazen. Pa tudi cena je ugodna – 80.000 sit. So pa iz Črnomlja. Po poroki vam povem kako so se izkazali.

New Report

Close