Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Kaj menite o takšni poroki…

Kaj menite o takšni poroki…

… matični urad, nato malo bolj svečano kosilo v ožjem družinskem/prijateljskem krogu, nobenega “rajanja”, torej brez žive glasbe, nato pa popoldan ali najkasneje naslednji dan odhod na poročno potovanje…

Je obvezno, da se poroka v stilu žurke zavleče pozno v noč? Nama namreč ni do tega, pravtako ne do plesanja… Poroko želiva izvesti na način, ki ustreza izključno nama, saj imava le tako občutek, da je to res NAJIN dan, in se ne misliva ozirati na nekakšne ustaljene navade. Zanima me le, kaj vi mislite o takšni varianti.

Hvala in LP

Pozdravljam takšno odločitev, predvsem zato, ker se je tako poročil tudi moj brat. Kljub malemu številu svatov (10), je bila poroka lepa in ravno tako ganljiva. Tudi solzice smo točili, ….
Ne skrbita, vsak se odloči sam kakšno poroko bo imel in predvsem glejta na svoje želje.
Jaz se sicer tako ne bi poročila, čeprav kot sem rekla, je bilo res ravno tako KRASNO!

Želim vama obilo užitkov ob odločitvi za tak korak in vse lepo v življenju.

Odločita se tako kot vama “paše.” Zakaj bi gledali na druge, če je to vajin dan? Nama z možem je pasalo se poročit v sredo. In šele ko sva prišla domov sva povedala to ostalim. Malo so bili presenečeni, a ni bilo nobene panike. Potem so nama pa prijatelji naredili žurko. Povabili so naja na piknik. Na pikniku je bilo pa vso sorodstvo in prijatelji. Bili nas je 82. Največje presenečenje je bilo to, da sva mislila da greva na običajen piknik. Šele ko sva prispela na piknik plac sva videla za kaj gre. Res lepo.

ojla,

kot si rekla: to je VAJIN DAN in zato si ga morata narediti takega kot si ga vidva želita… in če imata pogum, se upreti vsem tem zahtevam družbe po “imeti veličastno poroko s tisoč gosti, ko se bo rajalo še en teden…” ker bo drugače svet padel sam vase, potem lahko rečem le: hvala bogu, da še obstajajo taki ljudje, ki jim je preprostost še lepota življenja.

vse lepo vama želim in rada se imejta…
ajda

TUDI JAZ SE STRINJAM Z VSEMI

NAJ POVEM DA TUDI MIDVA NAČRTUJEVA TAKO POROKO V FEBRUARJU

LP

Hvala vsem za odgovore – v bistvu sem kar pričakovala takšen odziv 🙂

Hana – upam, da bova izmenjali še kakšno idejo o poroki, jaz se namreč poročim konec januarja.

LP vsem

Staša, čestitam. Tudi jaz mislim, da je to vajin dan, zato ga morata preživeti tako kot si sama najbolj želita. Sicer pa, kot veš, sva tudi midva imela mikro poroko…

Se strinjam – kot si pač želita. Samo, da vama ne bo potem žal, da ni prijateljev, ki bi se veselili z vama. Srečo je vedno treba deliti. Iz izkušenj ti povem, da ni žlahta tista katere si tisti dan najbolj vesel, ampak prijatelji! Odločitev je seveda vajina. Srečno!

Midva sva tudi premišljevala o taki poroki in o klasični.
Odločila sva se za klasično…. ožja družina in prijatelji (okrog 50), bilo je SUPER in bilo bi mi zelo žal, če se bi odločila drugače.
Vsak se pa res odloči sam.
Vse lepo!

JA NI PROBLEMA PUSTI MEJL PA SE ZMENVA

AL PA SE NA MOJGA JAVI
LP

Ana, prijatelji vsekakor bodo zraven (saj sem napisala v družinsko/prijateljskem krogu). Pravih prijateljev pa je seveda malo, tako da jih iz moje strani ne bo več kot 5 (+ njihovi partnerji seveda). Iz fantove strani je podobno. Kar se tiče sorodnikov, smo maloštevilna družina. Poudarek je bil bolj na tem, da ne želim nobene veselice, kot je to ponavadi poroka. Se pravi le kosilo, potem pa via Maldivi (malo sanjam 😉 )

Metka zdravo,

hvala za čestitke. Ja, na tvojo poroko se velikokrat spomnim 🙂 Najbolj mi je bil vseč tvoj stavek: “Ne vem, kako so lahko nekateri skupaj 10 let, ko jih pa vprašaš, kako to, da niso poročeni, pa odvrnejo, da je poroka pač predraga stvar… POROKA STANE 5000 SIT” 🙂

LP

OK, Hana

Živjo Staša!

Midva sva imela natančno tako poroko, kot jo ti opisuješ. Bila je samo civilna, nanjo je prišel vsak, kdor je hotel (iskreno povedano, bila sva zelo presenečena, koliko jih je prišlo), nobene ohceti, le zelo fino kosilo/večerja za starše in priče. Vsi ki so prišli na poroko so bili neobremenjeni in lahko ti povem, da je bilo zelo veselo in prijetno, predvsem pa nič stresno. Ker nisva želela nobenih daril in podobnega, je bila poroka res en prijeten dogodek, ki najinih žepov ni osušil in imava nanjo še danes super spomine. Ker so starši vztrajali, da nama podarijo nekaj, sva si zaželela denar, ki sva ga porabila za najino poročno potovanje, na katerega sva odšla naslednji dan po poroki.

Skratka, brez stresa in z veliko veselja, pa še kakšen milijonček nama je ostal v žepu.

Lp, Vesna

New Report

Close