Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Gostišče Tulipan

Gostišče Tulipan

Pozdravljeni!

Sestrica se poroči 15.11, trenutno jima (z njenim izbrancem) je najbolj všeč gostišče Tulipan v Lescah, vendar kakšen info iz prve roke ne bo odveč. Torej, če ste imeli poroko v omenjenem gostišču vas prosim za vaše izkušnje,

thanks, Nike

Dvakrat sem bila tam kot svat in bilo je zelo prijetno.LP

Hvala za sporočilce. Kaj pa hrana, pa klima, ozvočenje, WC in podobne stvari, a je vse O.K.?!

Pozdravček, Nike

Sem iz Lesc in ti lahko povem, da je gostišče Tulipan zelo urejeno in prijazno. Prijetno je urejeno in tudi hrana je dobra. Cene so pa malo zasoljene. LP

Samo cene so zelo zasoljene?

Midva sva imela tam poroko 19.7. – ENKRATNO!!!!!!!! res je vse štimalo in mislim, da si ne bi mogla izbrati boljšega gostišča. Hrana je bila super, postrežba tudi, ob polnoči je bilo ful lepo presenečenje s strani lastnice, ambient je meni ful krasen – cene pa daleč od tega, da bi bile zasoljene (4400 sit/osebo – naju je prišlo vse skupaj za 48 svatov 313.000). Aja, pa še imaš brezplačno apartma za mladoporočenec, ki je tudi enkraten ( z dvema balkonoma…). Ker je bilo kar vroče, je bilo super, da je izhod na teraso, kjer smo se malo hladili.
Če te še kaj zanima, vprašaj.

Lp, Ajs

Ojla!
Ajs pa te sprasujem se tuki:)kaksno presenecenje vaju je cakalo ob polnoči?In zanima me kako te je stalo 313.000 za 48 svatov?ce je menu 4.500 na osebo?je poleg aperitiva in menu v ceno vključeno tudi kaj drugega?Js sm racunala tko na oko,če je 60 svatov(mogoce manj ampak bolje je racunati vec kot manj an)in menu stane 5.000=300.000?ali se motim?in koliko časa sta prej rezervirala.Namreč js imam datum 15.maj,je se prezgodaj?Lep pozdravcek pa tnx:*

Oj!

No, še moj odgovor tu: rezervirala sva 5 mesecev prej,a ne bi bilo nič panike, če bi kasneje: no, za maj ne vem; midva sva se poročila julija, ko ni takega navala.
Glede cene: to je bilo s pijačo vred: hrana je stala 211.200, ostalo pa pijača. Brez aperitiva, ker sva se zmenila, da ga prineseva sama, prav tako sva sama prinesla sadje, pecivo, torto.
Sem ravno danes srečala lastnico in se jo na doooooolgo hvalila, ker je bilo tako SUPERCA.

Še kakšno vpr.?

Ajs

Ojla!

Se enkrat hvala za odgovore,res si mi veliko pomagala.Zdej bo treba it v Tulipan en dan na kosilo:),tisto o prenočišču za mladoporočenca mi je pa zeloo ušeč!Previdevam da si torej nekje iz gorenjske,(brez zamere o mojem predvidevanju) pa me zanima če mi lahko priporočiš kakšno kozmetičarko iz okolice kranja ali tudi radovljice(še boljše)ker bom na večer pred poroko spala doma in bi mi bilo blizu!Ali pa cvetličarno mogoče..Si imela vrtnice al kaj drugega?Kje si se pa civilno poročila?Jaz se imam namen v Predvoru..Kako je pa s tem?Kolk časa se moraš da ti sigurno zagotovijo datum ki si si ga sam izbral?Res se enkrat hvala ti!(aja tut kaksne slikce bom vesela seveda!ti mi jo kar poslji na [email protected])Kaksno presenečenje vaju je pa čakalo v Tulipanu ob polnoči?Pa se enkrat brez zamere ker sm tko radovedna ampak počasi se pripravljam,lp;)

Sem iz Radovljice, a tu ne vem za nobeno kozmetičarko. Me je prišla na dom namazat ena kozmetičarka, ki je kolegica od moje prijateljice in ima salon v Kranju – lahko se pozanimam, kje, če želiš.
Za cvetličarno je pa tako: jaz edino s šopkom od vseh stvari nisem bila najbolj zadovoljna – amapak sem bila sama kriva, ker mu nisem točno povedala, kaj bi, sam pa ni nič svetoval, samo katalog mi je dal: cvetličarna Spaans. Šopek boš videla na fotki. Se je pa moja priča poročila 14 dni nazaj in je imela super šopek iz ene cvetličarne v Kranju (bom vprašala, katere).
Poročila sva se samo civilno, in sicer na prostem (to sem si vedno želela!!!) v Vili Bistrica pri Tržiču – res FANTASTIČNO okolje: treba kar zgodaj rezervirat (midva sva februarja, pa sva bila že tretja za tisti dan) – drago pa je.
Tulipan: ob polnoči so vse luči ugasnile, gorele so sveče, ob poročni koračnici so pripeljali torto, potem pa je imela lastnica Mojca res lep govor in čestitke, pa dobila sva majhno darilce od njih v spomin – res lepa gesta.

Lp, ajs

ojla!
Ajs res najlepsa hvala za vse te informacije.Ko boš kaj vedela glede kozmetičarke ali cvetličarne mi pa lahko sporočiš kar na mail ok?to presenečenje se pa tudi sliši že lepo kaj šele da si v tem!Če se še kaj spomnim te pa povprašam,trenutno sem vsa polna informacij,da sploh ne vem kako in kaj.Ta forum je pa res zakon!Pa lep dan se naprej!

New Report

Close