menu?fotograf?limunzina?cerkvena poroka?….
Živjo!
Kot tudi nekateri se imam tudi jaz namen poročiti naslednje leto maja.Zanima me naslednje:Kako je danes s cerkveno poroko?Moj fant namreč nima nobenih zakramentov in ima tak odpor do tega da bi moral hodit se u cerkvo.Se da morda nakaksen drug nacin?Zanima me tudi kjerkoli ste imeli večerjo koliko je priblizno stal menu?Ima katera izkusnje z gostilno Tulipan v Lescah?koliko tam stane menu?Je morda kdo najel limunzino?koliko stane za enodnevni najem?Pa fotograf….je sla katera v atelje?je katera dobila slike na poročni dan?Mi lahko kdo svetuje koga ki je dobr v oklici Kranja,lahko tudi frizerko…Najlepsa hvala vsem,pa lep dan vam zelim:*
Tako sem naredila tudi jaz (pa nisem Blagnetova Helenca, ampak čisto navadna punca, ki je možu izpolnila željo, ki je bila na koncu tako ali tako najina želja).
Pred sklenitvijo zakonske zveze pred cerkvenim občestvom je potrebno pridobiti dovoljenje za tak obred – mislim da se to dobi na škofiji (nama je to urejal župnik, ki naju je poročil).
Pridobi se dokument, ki se mu reče spregled druge vere in je zadeva urejena. Pred sklenitvijo zakonske zveze mora oseba druge (ali ne vere) pisno potrdilti da partnerja ne bo ovirala pri izpolnjevanju verskih obredov, dolžnosti,… in mu preprečevala katoliške vzgoje otrok.
Pozdravček
:)))
Midva sva imela poroko v Tulipanu – bilo je super (sem napisala malo nižje)- cena je bila 4400 sit/osebo+pijača. Fotografa sva imela Čebrona (poroka je bila ob 16.00 v Vili Bistrica), ob 19.00 istega dne so bile slike že pri Tulipanu (nas pa še ne, ha, ha). V atelje nisva šla, ker so zunanje slike čisto nekaj drugega (tudi poroka je bila zunaj in ker je bil res prelep sončen dan, so slike super).
Frizer Zoran iz Radovljice pa je itak ZAKON!!!
lp, aJS
Oj, oj!
Zoran dela v frizeriji Olga v Radovljici, na Cankarjevi ulici. Drugače je pa doma v Kranju.
Jaz sem šla 3 tedne prej na probo, mu samo v grobem povedala, kaj bi, on je pa potem ustvarjal…in je bilo že super. Potem na dan poroke pa je frizura izpadla res fantastično. Če želiš, pusti mail, pa ti pošljem fotko.
Lp, Ajs
ojal!
Moj mail je [email protected],lp