Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka paše/nepaše

paše/nepaše

Ne morem in ne morem se odličiti alu kombinacije pašejo skupaj ali ne. Gre za moško obleko, barva je svetlo siva, srajca je bela, kravata pa je temno rdeča (bolj bordo).
Kaj pravite vi? Bo vredu? Meni ni trko grozno, tko VAUUUU pa spet ni! Pozabila sem povedati, da gre to za ženina.

LP,

tinmav

ja čisto v redu, lahkotno in poletno…

Meni ne paše. Sploh mi bela srajca ne paše po sivi obleki, boljša bi bila kakšna, ki potegne malce na sivo.
Pa bordo kravata, to je kot za na pogreb.

Se ti ne zdi?

Lp

Po barvnih standardih paše. Bela paše tako povsod, rdeča in siva pa se 100% ujemata glede na barvne lestvice. Absolutno ne odstopi od bele srajce-le ta je pravilo in se na vsak način izogibaj kakršnimkoli pastelom pri srajcah, ker vsi delujejo “ceneno”, belina srajce je skoraj pravilo. Jaz bi vsekakor vstrajala pri izboru, ker je pri moški obleki pomebna eleganca in prefinjen okus in nikakor kake iztopajoče vragolije.

K sivi obleki srajco, ki potegne na sivo?! Ja morda za Obrtni sejem v Celju za stojnico tišlarjev ali za gasilsko veselico na vasi…

Kaj pa črna srajca? Morda malce nenavadno vedar zgleda bolj hot:

Taka kombinacija je res usklajena po barvnih pravilih.
Sicer pa je primerno tudi, da se barva kravate ujema z očmi ženina..
Zelo lepe so Svilanitove kravate v sivo-modri inačici.
Vsekakor ne moreš zgrešiti pri sivi obleki in beli srajci.
No, vsak po svojem okusu.

Nisem vam razložila zakaj želim bordo rdečo kravato. In sicer zato, ker imam šopek v tej barvi in se morava ujemati. Biti morava celota.

Hvala za besede!

Ja, res ima vsak svoj okus: midva sva bila oba proti beli srajci in črni obleki ( se nama zdi natakarsko) – k sivi obleki se mi zdi malo bolje. Je pa res fino, da se ujemata: jaz sem imela pa roža šopek in zato je imel ženin k sivi obleki svetlo roza srajco in ful lepo Murino kravato – sivo z roza pikicami.

Čao, Ajs

Siva obleka in bordo kravata – super kombinacija, navijam pa za srajco v sivih ali rdečih nežnih odtenkih.

lp

.

New Report

Close