Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Koliko časa?

Koliko časa?

Pozdravljene,

zadnje čase berem vaša sporočila in vse že imate skoraj vse rezervirano. Jaz se poročim konec junija, pa še nisem šla pogledat nobene obleke, imam že nagledano gostilno, ampak to je vse.

Ve pa že imate obleke, gostilne, vse. Ali se vam ne zdi, da je vse to malo prehitro.

Do poroke vas bo že vse minilo. Jaz sem bila tako zagnana kakšna dva meseca nazaj, sedaj pa sploh nimam več občutka, da se bom poročila.

Obleke nameravam iti pogledat šele po novem letu.

Res me zanima, koliko časa prej ste začele urejat vse zadeve.

1.5 meseca. Sem pa večino org.in izvedbe razdelila drugim. Jaz sem samo izbrala izvajalce in podpisovala…:( Bilo je čisto dovolj.

Ojla!

Js sm se v mislih začela pripravljat pri 8mesecih,toda resno o rezerviranju obleke,gostišča,cerkvenem tečaju-ker moj nima zakramentov pa sedaj torej pri skoraj 5 mesecih do veselega dogodka,razen gostišča in prijave na matičarju kar bova storila takoj po novem letu.
Meni se tam pri pol leta pripravljanja prej ne zdi nč čudno,ker sem sama zelo neodločna in sem zato že prej rezervirala obleko,da se ne obremenjujem več.Sicer ni bila prva obleka ki sem jo probala in takoj rezervirala ampak bil je to že 3 salon in tam 3 ,4obleka.Pa še prestrašili so me ko so mi povedali da so za moj datum rezervirane že 4 obleke in sem zato pohitela;)in tako je ze en velik korak za mano in se ne bom več obremenjevala s tem.Mislim da ni nič manj zanimivo in nimam občutka da bi menilo,le zakaj?še ena skrb manj je..in tako lahko veselo in predvsem mirno čakaš ta lep oz. najlepši dan v življenju..sicer pa če imaš že enkrat rezervirano še ne pomeni da se pa moraš zato odločiti.Jaz si to razlagam tako da si še vseeeno lahko premisliš in kaj spremeniš,le tistega občutka da moraš narest še to in ono ni več..
Sej ne rečem da je po novem letu malce pozno za obleke,ni pa narobe če greš obiskat kakšen salon tudi prej in se potem lažje odločiš katera bo tvoja oz.odvisno kakšno obleko si si zamislila.Odvisno je tudi od salona kjer si jo misliš sposodit,nekje ti rečejo da lahko prideš jan,februarja….nekje pa je bolje čimprej,ker imaš velio več izbire.Če imaš pa obleko zagledano je pa sploh bolje čimprej kajti nikoli ne veš..No odvisno je tudi od kraja.Jaz sem bila v Kranju kjer je še veliko časa,v Ljublajni kot sem že rekla pa že kar rezervirane za moj datum.No toliko o tem.Ko si govorila o tistem občutku da te je minilo pa ne vem,mene še ni in mi je ta priprava v bistvu kot en nov izziv ali hobi..Zanimivo mi je samo ogledovanje in izbiranje..Skrataka zelo sem vesela da sem že našla svojo obleko.No okvirno sem se torej začela počasi pripravljat pri pol leta.Obilo užitkov in veselja ti želim pri pripravah!Če ti tako čutiš da še ni pravi čas za to pa naredi takrat ko bo!lp

Midva sva se poročila tudi konec junija v letošnjem letu in sva z vsemi pripravami začela po novem letu, razen gostišče sva imela rezervirano že v oktobru. Če hočeš imeti kakšno dobro gostišče, je fino, da greš prej, ker imajo ponavadi že vse zasedeno. Ko sva ga midva rezervirala, je bila frej samo še najina sobota. V bistvu sva z rezervacijo določila točen datum, ker se prej nisva mogla odločiti med predzadnjo soboto in zadnjo soboto v juniju, potem so imeli pa v najini izbrani gostilni frej zadnjo soboto, prej pa že vse zasedeno, tako sva se tudi dokončno odločila za ta datum. Obleko in vse ostale stvari so pa prišle na vrsto po novem letu. Ni potrebno, da začneš toliko prej, je pa fino, ker imaš tako več časa in se bolj umirjneo pripravljaš.

Midva se bova tudi poročila konec junija in zaenkrat sva samo pri branju revij in “notranji pripravi”. že tri leta hodiva v šolo za zakon in to nama je bilo glavno-trdni temelji. Letos se bova pozanimala le za gostilno, glede na njih bova izbrala točen datum. Zupnik, ki nama pomaga pri skupni hoji, si bo tudi vzel cas, trije zbori pa tudi ze cakajo, da bodo peli. Sestra je cvetlicarka, bo prica in zadolzena za roze, fantove sestre so modne oblikovalke in sivilje, se tudi ze zanimajo za moje želje(baje sem preskromna glede obleke), teta je frizerka, bratranec fotograf v Milanu, moji starsi so nama zrihtali stanovanje, fantovi starsi pa mu bodo kupili avto kot darilo za diplomo. Moje darilo za diplomo bo pa kar dobra sluzba, ki me ze komaj caka. Poskusala bova biti cimbolj mirna, cimmanj komplicirat in se bolj posvetiti notranjim obcutkom kot zunanjemu bliscu. Ja, caka naju bogato leto-diplome, sluzbe, poroka, selitev….držite pesti. Vsem želim lepe priprave.

hudo, blagor ti …

New Report

Close