Poroka – piknik (darilo)
Sem z iskalnikom iskala, pa nisem našla nič pametnega…
Tisti, ki ste bili kdaj povabljeni na piknik (ne na poroko), kaj ste nesli? Poroka je že bila, sedaj pa bodo doma naredili piknik za prijatelje. Prosim za kakšno idejo kaj naj neseva, prazen ne moreš it…
Še to: Povabljeni so njegovi sodelavci z boljšimi polovicami – moj je povedal, da so denar že zbirali in kot sodelavci bodo kupili skupno darilo.
Kakšen predlog? Hvala!!!
Pa saj to nič ne spremeni, če je piknik varianta, al kaj,……
Nikoli ne nosim darila, na podlagi tega, kaj bom postrežena.
Poročila sta se, to je eden pomembnejših dogodkov v življenje, sta vajina prijatelja, sedaj pa se odloči kaj bi jima rada podarila, ne pa koliko si DOLŽNA DAT.
Ja bi res dobrima prijateljema kupila nekaj do nekje 200€, če pa ste bežni prijatelji pa nekje do 100€.
Aja, zdej sem ga pa jst pobiksala,…..ste že dali denar za darilo,…aja to potem spremeni,…
Ampak imaš prav, jaz tudi nikoli ne pridem prazna, četudi, damo za darilo skupaj, še vedno kupim vsaj kakšno malenkost,…..
Lahko vzameš šampanček in dva kozarčka ali dve brisački aranžirani v srček not pa kakšne posebne soli za kopel (maš zdej te romantične variante),…ali pa mizico za zajtrke v postelji (v lidlu so bile po 8€),…..itd……
Mislim, da če se da skupno darilo ni nobene potrebe še po ‘praholovcih’ Onadva bosta pa sam zmedena, katero darilo je od koga. Saj je ista stvar kot pri kakšnih rojstnih dnevih, ko se da skupno darilo ni buteljk za zraven. Sicer pa, če ju ti niti dobro ne poznaš, potem pa itak nimaš kaj zraven štrene mešat, so se itak mogli že tisti ki ju dobro poznajo zorganizirat. Razen če ni tvoj namen mešanje štrenc in zbujanje pozornosti na dan namenjen slavljencema…tipično Slovensko…Itak