Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka ANSAMBEL TULIPAN???

ANSAMBEL TULIPAN???

A je katera morda že slišala za Ansambel Tulipan??? Moj dragi je nekje slišal da so super, jaz pa še nikoli, zato prosim za pomoč…

Spoštovani!

Jaz jih nisem poslušal v živo, samo na internetu ali na TV, meni so zelo všeč.
Vprašajte, čimprej, tem bolje, da ne bodo že kje zasedeni drugod.

http://www.ansambel-tulipan.com

Darko Ž.

če se bosta odločila zanje, morata kar pohiteti..
igrali bodo na najini poroki, vendar sva jih rezerverala skoraj leto prej…pa le vprašajta mogoče pa imajo kakšno soboto še frej… vso srečo!!

nama so zelo všeč, in upava da bodo dobro speljali tudi na najini ohceti..sploh ne dvomiva…

lp
meri

Na poroki od moje kolegice so igrali in so zelo v redu, priporočam. Midva sva mela Calypso in sva bla tudi zelo zadovoljna.
Ti pa tudi jaz priporočam, da pohitiš z rezervacijo, ker so vsi dobri bendi precej vnaprej zasedeni.

Bla sem že na dveh njihovih porokah in so res super. Drugače pa je na tem portalu že veliko napisanega o njih. Jaz jih imam rezervirane že za drugo leto, ker vem, da bo z njimi moja poroka fenomenalna.

DOBRI SO. iGRALI SO NA POROKI MOJE SESTRE IN BILO JE SUPERCA. Z VESELJEM PRIPOROČAM NAPREJ

Midva sva jih šla poslušat in so nama bili zelo všeč, tako da sva jih izbrala za poroko. Moj bodoči, ki se na glasbo precej spozna je rekel, da so zelo dobri muzikantje, da res dobro igrajo in tudi petje mu je bilo zelo všeč. Tudi igrico ki sva jo videla so super vodili in ves program tudi povezovali.
Poslušala sva tudi tri druge bende a sva se na koncu odločila za njih, ker so bili res dobri. Prepričana sem, da bova imela enkratno poročno zabavo.

Midva sva bila že na kar nekaj porokah, tko, da sva videla precej ansamblov in jih lahko primerjava.
Hja, o Tulipanih nimava ravno najboljšega mnenja.Verjetno je veliko tudi od svatov odvisno, vendar na tej poroki, kjer so oni igrali, je bilo precej zdolgočaseno vzdušje,le drobna peščica jih je plesala. Pevski repertoar tudi ni bil ne vem kako širok, kar me pa tudi moti pri njih; če imaš željo za otvoritveni ples plesati na izbrani cd, jim to ni po volji, pravijo, da se bodo naučili komad. Meni bi žal s tem celo pesem pokvarili.
Nikakor ne želim kakorkoli pljuvati po njih, na svoj način že ispeljejo svoj program.
Jaz bi za svojo poroko izbrala druge- si vseen želim več žura.

O tem ansamblu se je na teh straneh že veliko pisalo. Malo prebrskajte. Jaz sem jih slišala lani na ohceti od kolegice, zdeli so se mi OK, zlasti pevec Vili je tak dobrodušen tip že po naravi. Niso se mi pa zdeli tako zelo posebni, da bi se za njih grebla že leto dni prej, plačala kaj več ali celo stavila na to, da mi bodo oni naredili fenomenalno poroko. Halo, od kje vam take ideje? Ansambel Tulipan je čisto soliden lušten band, ki pa v primerjavi z mnogimi drugimi prav v ničemer ne izstopa. Vesele priprave še naprej!

se popolnoma strinjam z Varjo. So ok, niso pa tolk fenomenalni, kot se jih hvali.

Jaz osebno pa imam o njih zelo dobro mnenje, vsaj z poroke na kateri sem bila jaz. Je pa veliko odvisno od svatov če so bolj limone lahko delaš čudeže, če pa so zabavni je to čisto nekaj drugega. Mislim, da se svatje vse premalo zavedajo, da bi tudi oni morali kaj narediti za dober žur.
Lani so se poročile štiri moje kolegice na dveh je bilo fenomenalno dve pa sta bile obupne. Vse so imele dobre ansamble, ki so se zelo trudili. Mislim da smo slovenci postali narod, ki se sploh ne zna več dobro zabavati.

Pozdravljena. Ne vem kje si dobila informacijo, da pesmi ne zavrtijo iz cd-ja.
Nama so jo na najino željo, sploh niso komplicirali, brez problema so ustregli vsaki najini želji, pa tudi na najini poroki je bilo super in tudi vsi ostali svatje še zdaj govorijo, da se že dolgo niso tako zabavali. Mojo poroko so naredili nepozabno za druge pa ne vem. Meni so super in jih priporočam naprej. NEKOMU JE VŠEČ EDEN, DRUGEMU DRUG, VSI PA SE TRUDIMO IZBRATI NAJBOLJŠE ZA SVOJ OKUS. VESELE PRIPRAVE VSEM NEVESTICAM.

Bila sem na poroki kjer je igral ansambel Tulipan in jih moram pohvalit. Bila je odlična poroka, kjer smo se zabavali. Igrali so vse zvrsti glasbe od narodnih, slovenske, hrvaške, celo nekaj roka ,ki smo ga na koncu želeli, venčke…. Bilo nas je veliko mladih pa so bili zadovoljni vsi, saj je vsak našel nekaj zase, bilo je vse na nivoju tudi igre. Ob torti pa so povedali še zgodbico, ki je bila ob tem trenutku enkratna. Jih res priporočam.

Dobri so. Nedavno sem bila na njihovi poroki in glede na to da svatje niso bili prav živahni so se maksimalno potrudili in jih spravili pokonci, tako da je poroka na koncu enkratno izpadla. Zato jih tudi jaz zelo priporočam. Pa še na nivoju so, saj sem že na treh drugih porokah videla, kako so nekateri ansambli imeli neumne vice in pokvarjene igre, kar pa oni nimajo, pa so vseeno igrice zabavne. Vsaj jaz si na svoji poroki želim dobro glasbo in pa tudi da je na nivoju.

Poslušal sem jih in so kar v redu. Nama sta na poroki igrala Duo Limit in sta res odlična. Toplo priporočam. Samo pohitite ker sta menda zlo zasedena.

Lani so igrali na poroki kolegu in je bilo super, tako, da sva se midva že tam odločila za njih za najino letošnjo poroko. Nama so bili zelo všeč in tudi žurka je bila dobra.

New Report

Close