Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Nedeljski dnevnik, sanjska poroka- kje v portorožu?

Nedeljski dnevnik, sanjska poroka- kje v portorožu?

Zasledila sem, da nedeljski spet organizira tekmovanje za sansjko poroko. Tokrat naj bi bila v Marini v Portorožu. Nikakor si ne morem predstavljati, kje je to? je tam kakšen hotel? Morda kdo ve, če običajno potekajo tam poroke kje je to?

Ne bi se rada prijavljala nekam, kjer bi potem videla, da mi niti lokacija ni všeč..

Hvala za odgovore.

Marina v portorožu ima restavracijo in nudi tudi prenočišča. Ni pa to hotel.
http://www.google.si/images?hl=sl&xhr=t&q=marina+portoro%C5%BE&cp=7&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1024&bih=649

Hvala. Sem ta hotel tudi sama našla..pa si nekako nisem predstavljala kje bi se tu poroka lahko odvijala..

No, v marini Portorož pač ne more biti sanjska poroka, ker tam ni nič sanjskega, bolj cigansko vse skupaj. Ampak kakor komu paše.

Restavracija Marina se ponaša z zelo petičnimi gosti in zelo dobro in zelo kvalitetno kulinarično ponudbo. Cena je temu primerna.

Bila parkrat povabljena in res znajo postreči zelo dobre jedi. Žal ni to za moj žep.

Sem bila pred leti na Sanjski poroki Nedeljskega. Tako zanič poroke še nisem doživela, pa se imamo drugače vedno fajn. Vse je potekalo po nekem protokolu, nobene sproščenosti, ansambel zanič. Vedi, da boš morala plačat stroške pogostitve nad določenih številom povabljencev iz lastnega žepa.

A res? A tudi bend plačajo? Ker sem mislila, da tega sploh ni. Mi lahko mordapoveš še kaj? Resnično ne vem ali naj se prijaviva ali nama bo žal če zmagava..

uf, kaki spomini. ko je ena manekenkica zmagala nekoč, z vsemi kuponči na isto mero odrezanimi. jaaaa, pošteno se zbirajo glasovi.

Podrobnosti ne vem, ker sem bila povabljenka. Če ga rada žurata, si poroko raje organizirajta sama =). Pa rada se imejta :))).

Ja, sva se odločiila, da se ne prijaviva 🙂 Ko bo denar, bo..tudi za poroko 🙂

New Report

Close