Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka koliko časa je minilo

koliko časa je minilo

koliko časa je pri vas minilo od zaroke do poroke? oz koliko časa od dneva ko sta se začela pogovarjat o tem? midva se o poroki pogovarjava že kake dve leti pa nisva še niti približno tam. ali ni denarja, ali ni časa. vsi okoli mene se čudijo, da kaj za vraga čakava in delava, da bi pa mogla bit že vsaj eno leto poročena, ker kao od zaroke do poroke ne sme miniti več kot eno leto. ste tudi vi takega mnenja – poroka v max enem letu ali pač ko bo bo.

Od najine zaroke pa do poroke bo minilo slabih osem mesecev. Potem, ko me je zasnubil, sva predebatirala kakšno poroko bi rada, nato rezervirala glavne stvari (datum na ue in pri župniku, gostilno, ansambel), ostale stvari pa lepo počasi.
Sem tudi jaz slišala, da naj ne bi preteklo več kot eno leto (včasih je to pomenilo, da če fant misli resno, te bo vzel v enem letu, sicer ne), ampak na take stvari je zaradi običajev, tradicije itd. brezveze gledat.
Svetujem, da se enkrat resno pomenita, določita datum in ostale želje, potem pa v akcijo. Pa lepe priprave.

ah sedaj ni ne časa ne denarja za poroko. se nikamor ne mudi. samo vprašala sem kako je to kaj drugje, ker pri enih ko se zaročita začneta takoj naslednji dan planirat poroko.

New Report

Close