Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Izdelovanje vseh tiskovin v svoji režiji

Izdelovanje vseh tiskovin v svoji režiji

Živjo,

eno vprašanje za vse tiste, ki ste vse tiskovine (vabila, zahvale, sedežni red in podobno) izdelovali sami. Ste ugotovili da se vam to splača? Se sploh kaj prihrani tako? Trenutno sem gledala šele cene že izdelanega in moram reči, da je to kar drago, nevem pa koliko je material (verjento tudi ne poceni). Ima kdo kakšno izkušnjo prosim iz prve roke? In če da, kje je kupil material.

Hvala že vnaprej.

lp,

Anita

kolega sta jih delala sama. material sta kupila v trgovinah kot recimo leonardo, razne papirnice in podobne trgovine, kjer prodajajo papir. če bi vabila dala delat bi ju 30 vabil prišlo skoraj 100€, ker sta jih delala sama sta za njih dala okrog 50€. pol manj. tako da se splača.

Hvala za izkušnjo. Morda veš, če sta za to morala zelo izbirati papir (različni so namreč različnih cen) ali je bil vseeno svetleč in podobno?

Za papir je najbolje pogledati v trgovini Europapier v Ljubljani, imajo veliko izbiro in zelo poceni papirje. Papirnice kot so Leonardo in podobne so namreč precej drage.

O hvala, za tega pa prvič slišim.. Super.

Europapier ima dobro izbiro, včasih se najde kaj dobrega tudi v ostalih manjših trgovinah. Jaz sem kupila 100 listni komplet nekje v btcju in sem dala 14 € ter 40 listov paus papirja za 3,6 € v Prometeju. Iz tega sva naredila vabila, zahvale in sedežni red.
V Agrokorju sem dobila 25 m kolut traka, ki je služil za mašnico okoli vabila, mislim, da okoli 5 €. Za takšna (no, na tak način) vabila in zahvale bi dala sicer 200 €.

O, hvala lepa za toliko informacij. 😉

A v Agrokorju lahko kupiš samo en trak, tudi če je veleprodaja? Si morda videla, če imajo tam tudi til?

Hvala hvala.

V Agrokorju lahko kupuješ tudi kot fizična oseba, magari prideš po eno samo vrtnico. Izbire imajo res veliko, tako da se ti splača it pogledat. Verjetno imajo tudi til, nisem pa 100% prepričana, saj ga midva nisva potrebovala in nisem bila pozorna kaj točno vse imajo.
Je pa odprto od 6 do 15.

Res si mi zelo pomagala. Iskrena hvala in pozdravčke iz Primorske 😉

Anita

jaz sem pri vseh tiskovinaj prihranila vsaj 200 eur.

Samoizdelovalka- si kupovala material pri že omenjenih prodajalcih ali še kje drugje? Hvala ti 😉

New Report

Close