Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka kako okrasit prostor kjer bo zabava

kako okrasit prostor kjer bo zabava

Kako ste to naredile, tiste, ki ste to delale same?
V gostišču, kjer bo poročna zabava, razen balonov ni okrašeno nič.Odličila sem se, da bom po mizah sama naredila kakšne aranžmaje, mogoče s kakšnimi steklenimi kamenčki, s svečkami……..mogoče še kakšen pameten predlog?

Spoštovani!

Meni se zdi čisto v redu. Za balone pa bolje, da jih ni preveč.

Samo, da je estetsko in da ni preveč načičkano.

Darko Ž.

Morda posuješ med cvetlične aranžmaje lističe vrtnic in dekoriraš v sozvočju z ostalim cvetjem.

Kaj pa svečniki, ki se ujemajo z vsem ostalim?

BB

Oprosti, če kar tu nadaljujem z vprašanji. Tvoja ideja mi je kar povšeči!
Tudi jaz razmišljam o okrasitvi in nimam še kakih prav pametnih idej :-). Cvetličarke namreč ne bi plačevali posebej za okrasitev gostilne, ker je to čisto na drugem koncu, kot bo pa cerkevena poroka. Malo razmišljava, da bi sama (oziroma ob pomoči bodoče tašče) posadila kakšne rožice in potem bi dala samo par cvetov v vazice na mize. Ima kdo kako idejo kakšne rože bi bile morda posebno primerne za na kresni večer -Ivanovo – 23.6? Pa ali ste mnenja, da bi morale biti rože enake kot v cerkvi, čeprav bomo vmes naredili cca 100 km z avti?

Jaz nameravam iti v Ikeo po kake lepe cvetlične lončke in vanje posaditi cvetoče rožice, pa mogoče kakšna svečka… Zelo poceni, pa še rožice ostanejo!

Morda večja steklena skleda na sredini, noter pa en ali več cvetov primernega cvetja – gerbere, hortenzije. In nič drugega. Steklene posode se dobi poceni v Ikei, take rožice pa lahko po normalnih cenah kupiš tudi na tržnici. S pripravo skoraj ni dela, oz. vsaj ne takega, ki bi zahteval ne vem kakšno spretnost.

Zelo lepo in priročno je tudi, če je okrasitev mize kar eno s sedežnim redom in jedilnikom.

Sicer zna biti tudi zelo lepo, če se naredi kakšen aranžma s ssvečkami in barvastimi kamenčki ali čim podobnim, je pa malo za pomisliti, če bo na poroki veliko majhnih otrok, da ne bodo kamenčkov preveč v usta nosili in s tem zaposlili staršev za cel večer.

LP,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

New Report

Close