Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka NOSEČA NEVESTA

NOSEČA NEVESTA

Pozdravljeni,

je že res, da se zarečenega kruha največ poje…vedno sem govorila, da ne bom noseča nevesta, a se bo zgodilo ravno to…Malo nepazljivosti, pa je bil plusek.
Poroko načrtujeva že več mesecev, vse imava že urejeno. Takrat bom po svojemu izračunu (pri ginekologu še nisem bila) noseča polnih 16.tednov.
Zanima me, kako viden bo takrat trebušček? Imam namreč obleko, ki je oprijeta do bokov in naj bi bila tesna (zadaj se veže)…Ali bo to vezanje kaj skrilo ali bo samo še bolj poudarilo? Ali sploh smem imeti obleko na vezanje?
Kaj pa medeni tedni? Letenje v 6.mesecu? Na Maldive?

Ne me narobe zastopit, sem zelo vesela, a kaj ko to malo presenečenje spremeni veliko stvari.
Kakršnekoli izkušnje bodo dobrodošle.

Živjo

Sicer nimam izkušenj, ampak vseeno,… V 16 tednu se lahko ne pozna čisto nič, čisto malo ali pa že kar lepo,… To je odvisno od posameznice, je pa dejstvo da se takrat že končajo začetniške jutranje slabosti, kar je bržkone dobra novica, ne :). Seveda smeš imeti obleko na vezanje, ne smeš pa je zategniti tako da nebi mogla dihat.
Glede letenja pa tako-odsvetuje se letenje preko ekvatorja, je pa dejstvo, da če slučajno do česa pride na Maldivih sigurno ne boš dobila oskrbe, ki bi jo dobila v Sloveniji. Sicer se pa glede tega pozanimaj pri ginekologu.

A tole temo si videla? Glede letenja in potovanja v nosečnosti.

http://med.over.net/forum5/read.php?117,7591837

New Report

Close