Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka cena poročnega slavja

cena poročnega slavja

Zdravo,

mene pa zanima, če kdo ve okvirno povedati cene (100 povabljenih):
– civilne poroke na Uradu
– približna cena gostilniškega menija na osebo (za dolenjski konec – morda kakšen predlog gostišča)
– cena torte
– cena prstanov (prstana bi rada imela skromna, zlata – baje če rečeš, da so poročni, da so absulutno dražji kot pa tisti, ki jih par kupi kar tako – res ne bi komplicirala rada tukaj in predvsem bi raa privarčevala)
– pozna kdo kakšen bend, ki igra večino hrvaških zabavnih ali dalmatinskih skladb?
– koliko denarja naj odštejem za pecivo?
– koliko približno pride cena pijače?
– kako se najema fotografa? Kakšne so cene, da pride slikati samo fotoshoting?

Skratka, s partnerjem si želiva lepe poroke, brez kompliciranja, raje bi imela dobro glsbo, kot pa super fensi oblekce – torej, če razumete, pomembna nama je vsebina in dobro vzdušje.

Hvala za pomoč in odgovore!

Lahko vam odgovorim samo za poročnega fotografa.
Najamete ga tako, da pošljete povpraševanje z vašim datumom in željami.
Kot fotoshooting mislite samo poročne portete? Torej mladoporočenca z svati, pričami in starši?
Cene se čisto različne od fotografa do fotografa.

Vsekakor pa je poroka dogodek, ki ga je dobro imeti dokumentiranega na fotografijah od prvega do zadnjega trenutka, z vsemi podrobnostmi, čustvi, solzami sreče in nasmehi 🙂

Lahko pogledate na spletno stran http://www.mkphoto.si/ in pošljete povpraševanje.

Morda še kdo, ki ve, kakšna je cena uradnega dela poroke? Se pravi na matičnem uradu?

Glede fotografiranja pa sem najprej mislila zgolj tisto eno uro slikanja pa konec, sedaj pa ko razmišljam, se verjetno premislim.

– Kolikor vem se prav na matičnem uradu ne moreš poročiti, lahko pa se na uradni poročni lokaciji določene občine. Cene so od ue do ue različne. Na uradnih lokacijah se ponavadi ne plača nič ali kaka malenkost.
– Cene menijev na Dolenjskem, kolikor so imeli kolegi porok na Dolenjskem, so bili meniji mislim da 25 do 35€ po osebi. Nekje te cene že vključujejo pijačo, nekje jo plačaš pač posebej, kolikor jo pač porabiš. Kateri konec Dolenjske imata vidva sploh v mislih?
– Glede torte, cena torte je odvisna glede koliko kosov torte imaš. Za 100 kosov je verjetno od 200 do 250€ nekje. Govorim kolikor sem na splošno slišala koliko so drugi dajali.
– Kar se prstanov tiče je razlika v ceni že če imaš rumeno ali belo zlato. Znajo biti cene tukaj kar različne. Kolega sta imela dva čisto navadna poročna prstana iz rumenega zlata pa sta dala zanju skoraj 600€. Za manj kot 300-400€ prav poročnih prstanov ne vem če boš kje dobila.
– fotografa se običajno najame za cel dan, lahko pa samo za eno uro. za cel dan so cene od 600€ naprej, za samo eno uro pa znatno manj. bi mogla samega fotografa vprašat kolikor bi računal za eno uro ter seveda njegovi potni stroški.
– glede benda nimam pojma.
– za pecivo? odvisno koliko časa bo vse skupaj poroka trajala, koliko misliš, da ga bo nekdo pojedel. Za manj kot 200€ bolj težko prideš skozi.
– cena pijače je pa popolnoma odvisna samo od tega kaj in koliko boste spili. Lahko vas pride 200€, lahko pa 1000€ samo pijača.

upam, da sem kaj pomagala.

artemida.84: lahko naju kontaktirate na [email protected] in vama pošljeva vse informacije 🙂 V mesecu februarju imava tudi 15% popust 🙂

Super zadovoljna z odgovorom.
Glede fotografa sem oddala povpraševanje.

Imava v mislih okolico Trebnjega +/- 30km.

Glede prstanov, ne vem, a morata biti obvezno enaka? Pa zlato tudi ni nujno:)? Namreč, kot prvo mi zlato ni všeč, partner prstana ne bo nosil, na belo sem pa jaz alergična. Tako da najverjetneje bova imela srebrne, jaz mičkeno bolj “razkošnega” (kakšen kamenček), on pa samo rinko…

Ostala vprašanja pa so morda res nesmiselna, saj vidim da so razponi odvisno od vseh okoliščin. Je pa fajn imeti predstavo, koliko na koncu boš moral odšteti za vse, tako da se lahko pripraviš.

Hvala! 🙂

Če bosta imela srebrne prstane je še boljše, ker so od dragih kovin še najcenejši. Če želiš pa še cenejše lahko izbereš tudi titan recimo. Iz titana dobiš oba prstana tudi za 50€. Seveda ni nujno da sta enaka, lahko sta popolnoma drugačna, taka ki ju bosta vidva z veseljem nosila. Lahko jih kupita kar tako. Pač v zlatarni nič ne rečeta, da rabita poročne prstane ampak pač kar za tako.

tudi jaz se letos poročim, in želiva imeti lepo slavje za ugodno ceno…tako da prstana bosta iz titana oba prstana 200 Eur, poročni šopek in cvetje do 100 eur, obleka zame kupljena preko spleta ( Kitajska), fotograf- ful dober in ugoden ([email protected])

Divja, je možno kje videt njegove fotografije? Koliko vaju bo pa prišel? Namreč sem v iskanju poročnega fotografa in vsak nasvet ali povezava pride prav.

Midva sva se samo za obrede zmenila tukaj http://www.katjam.si
Če ni v glavni sezoni se da zmeniti tudi za popust. Je pa že precej uveljavljena.Tudi več let na sceni.Sva bila kar presenečana da je tako poceni, glede na kvaliteto.

Kar se pa prstanov tiče, midva razmišljava tudi o jeklu.
Ima katera izkušnje?
Jeklo zna biti zelo poceni plus zelo so vzdržljivi kolikor sem slišala.Če ima katera kakšne informacije bi bila zelo vesela!

poljubljena- najbolš da mu kar mail pošlješ, pa ti bo poslal link, jaz imam žal samo fotoknjige iz porok kjer sva z mojim bila, je pa tudi slikal na krstu mojega sina, tako da imam neprecenljiv spomin 🙂
mary3mary-ravno zaradi kvalitete in cene sva se mi2 odločila za titan v kombinaciji z jeklom, sva hotla že preko e-bay naročit ampak je ista cena kot pa pri nas (moraš še poštnino računat, drugače so cenejši)

Superca, konkretni odgovori:)

Lahko pomagam glede glasbe… Če pride v poštev DJ. Zvrst glasbe po vaši želji animacije.. imam ozvočenje več vrst light show laser show in druge efekte… sem pa DJ lucas. za več informacij : [email protected]

vse lepo okol poroke je lepo in veselo,sam vidim da vsi šparate okol prstanov,ki pa ti edini ostanejo do konca življenja.za fotografa bi dal 600 eur,za prstane je pa že 300 preveč-bomo meli kar jeklene-bolano.pol pa še z eno domačo kiselco nazdravte,namest z šampanjcem-za pojest pa dunajca pa pomfri pa bo….

pa srečno vsem mladopoeočencem

Prioritete ljudi so različne.

Kako se to zdi zunanjim gledalcem, je njihova stvar. Tisti, ki plača, pač izbira, pa če je to komu všeč ali ne.

LP,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

V promaku dobite ogromno materiala za poročna vabila, naprsni šopki, poroka, poročni konfeti. Cene so tudi ugodne saj lahko sami naredite doma. S tem se strošek kar zmanjša.

New Report

Close