Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Prodam obleko Urške Drofenik

Prodam obleko Urške Drofenik

Pozdravček vsem bodočim nevestam 🙂

Ker sem imela srečo in sem imela kar dve poročni oblekci, sedaj eno prodajam … in sicer je oblekca znane slovenske kreatorke (UD). Oblekca je iz čiste svile (bela) in enodelna. Od prsi in nekako do sredine “ritnic” je obleka narejena v korzetu (je brez naramnic), nato čista svila do dal. Oblekca daje občutek mehkosti, lahkotnosti in vsaj meni deluje izredno romantično. Če ne bi imela dveh je sigurno ne bi prodajala hihi …

Oblekca je čisto nova, nosila sem jo samo 10.07. 🙂 , sedaj je že kemično očiščena in čaka na novo najlepšo nevesto 🙂

Ker je korzet po celotnem životcu, naredi izredno lepo postavco …

Če katero zanimajo fotke naj mi piše na ZS, da posredujem link, ali mi pošlje kar mail na [email protected]?

Pozdravček in uživajte v pripravah … midva sva zeeeelooo!!!!

Karla

Punce, še nekaj slikic …

Poročna oblekca

Sem že poročena, zato ne kupujem.

Ampak samo to povem, da je tole pa res zelo zelo lepa obleka. Na prvi pogled mi ni bila tok všeč, ko sem pa fotke vidla, kako lepo pada po telesu in kako elegantna izpade, kapo dol, čudovita je!

A je bila po tvoji zamisli delana?

Hvala, hvala:-)

Res je, obleka tudi na obešalniku ne izgleda nič posebnega, ko je pa oblečeš …joj, jaz sem se počutila v njej res nekaj posebnega. Tudi ni klasična poročna, vendar pooseblja moj karakter 🙂

Urška je imela ta model v nekih čisto drugih barvah in ko sem tisto oblekla, sem rekla to, samo da belo … malo smo jo še predelali in to je to! Vsekakor sem hotela nekaj mehkega, romatičnega, lahkotnega …igrivega … in točno to sem dobila 🙂

🙂

Karla

Prodam poročno obleko barve šampanjca. Konfekcijska št. 40, material: svila.
Če katero zanima, pošljem tudi slike po e-pošti.

Moj e-mail: [email protected]

lp

New Report

Close