Moja poroka – lepo prosim za mnenja
Drage forumašice,
drug leto s bova z mojim dragim poročila. Ker nimam pojma kako in kaj, kje začeti, kam se obrniti za ponudbe itd., vas lepo prosim, da si tiste, ki imate ta lep dan že za seboj, vzamete kakšno minutko in mi napišate svoja priporočila, mnenja in podobno v zvezi s sledečimi zadevami:
– koliko časa prej je treba rezervirati prostor za zabavo in obred (približno)
– poroko sva si zamislila na Ptujske gradu, zabavo pa v hotelu Primus na Ptuju – kakšne izkušnje, mnenja??
– kateri salon bi mi priporočale za izposojo/nakup obleke?
– pa šopek, torta… ?
Seveda imam en kup zamisli, kaj bi rada, npr. kratko obleko (točno do kolen, imam sliko), torto v obliki poušterčkov (blazin – imam sliko, samo upam, da bo kdo znal to oblikovati), …..
Skratka, na grobo imam že vse naštudirano. Zelo bi mi prišlo prav, če mi lahko malo priporočate kakšne agencije, slaščičarne…..da so kvalitetni in imajo zmerne cene seveda.
Ponudnikov na netu je namreč na stotine, vsi sigurno nisem dobri in če ne poznaš ali ti nihče nič ne zna priporočati, je kar težko.
Hvalaaaa 🙂
No, začnem jaz s priporočilom za torto.
Kraljevi Mignon Kranj – naredijo vse možne oblike tort, zelo lepe in predvesem zelo okusne. Nič umetnega okusa. Edino ne vem, če do Štajerske dostavljajo …
LP,
Lenka
Najboljše torte po ugodnih cenah: slaščičarna Ilich MB, dostavijo na kraj poroke.
Glede obleke pa priporočam da kupiš rabljeno – preglej forume. Jaz sem kupila svojo na odprodaji v poročnem salonu, plačala sem toliko kot za izposojo, pa mi je še to žal. Zdaj jo prodajam, ampak je dolga.
Celo poroko sva organizirala v dveh mesecih, vendar imajo na Ptujskem gradu verjetno večjo gužvo. Ponavadi se začne z rezervacijo gostilne.
Lep poročni dan ti želim. Do takrat pa … mirne živce
če iščete bend, lahko priporočam Show mix.
Igrajo glasbo, ki je vsaj meni všeč. Vse moderne hite, 60, 70, 80 leta …
kolikor vem imajo tudi svojo spletno stran, tako da vam res priporočam, da si pogledate in preposlušate.
Na naši poroki je bilo fenomenalno in to v ogromni meri zaradi njih.
So štirje člani, super igrajo in pojejo. Poglejte oz. preposlušajte.
Lp